Γ’ Εθνική Κοζάνη: Φιλική νίκη με Χαματάι, Λαγό - Πυρσός Γρεβενών: Μόνος απών ο Τζερεμές - Καστοριά: Ασφαλιστικά μέτρα 57 μελών της ομάδας

Κοζάνη: Φιλική νίκη με Χαματάι-Λαγό

 Με 2-0 επιβλήθηκαν οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη σε εκτός έδρας τεστ με την ΑΕΠ Καραγιαννίων, δείχνοντας ετοιμότητα ενόψει Κεραυνού Θεσπρωτικού, με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί 22 παίκτες.
Φιλικό... ξεμούδιασμα για την Κοζάνη, που επικράτησε με 2-0 σε εκτός έδρας τεστ της ΑΕΠ Καραγιαννίων την Τρίτη.
Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, στον οποίο καλείται να επανέλθει στα τρίποντα, με μοναδική απουσία τον τραυματία Κουτσομήτρο.

Σκόρερ για τους ερυθρόλευκους χρίστηκαν με δυο σουτ ο Χαματάι στο 35΄ και ο Λαγός στο 63΄, ενώ οι Κοζανίτες έπαιξαν με 22 παίκτες και δυο διαφορετικές ενδεκάδες.
Για την Κοζάνη ξεκίνησαν οι Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Μπουλγκουρίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Γ. Τσικόπουλος, Ντεμιράι, Προβίδας, Ταφαρλής, Χαματάι.
Ως αλλαγή έπαιξαν οι Αμπατζίδης, Ιωαννίδης, Λαγός, Βασίλιεβιτς, Πιπινίκας, Η. Τσικόπουλος, Κωστίκας, Δάμος, Σαμαράς, Ματούλας, Μαλούτας.

Πυρσός Γρεβενών: Μόνος απών ο Τζερεμές

Πέτρος Τσούκλης 
Με νέο πρόσωπο τον Κώστα Μπόλο, οι πράσινοι του Πέτρου Τσούκλη θέλουν το «3Χ3» το Σάββατο εντός έδρας με τον Καμπανιακό.
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη (ουσιαστικά δεύτερη, αφού αυτή με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ήρθε στα χαρτιά) θα κυνηγήσει ο Πυρσός Γρεβενών, το Σάββατο εντός έδρας με τον Καμπανιακό, για να αυξήσει τις πιθανότητες σωτηρίας απέναντι σε ένα βασικό ανταγωνιστή του. Από τους πράσινους του Πέτρου Τσούκλη θα λείψει μόνο ο τραυματίας Τζερεμές, ενώ επανέρχεται από τραυματισμό ο Μπόλος.


Καστοριά: Ασφαλιστικά μέτρα 57 μελών της ομάδας της Καστοριάς για την ακύρωση της μεταβίβασης. 
Έτοιμα είναι τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της μεταβίβασης της ομάδας της Καστοριάς από Ουσταμπασίδη σε Πεπελίδη. Την κίνηση που ζητά την ακύρωση της μεταβίβασης ζητούν 57 τακτοποιημένα ταμειακώς μέλη της ομάδας. Θα ακολουθήσουν και αγωγές. Έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια. Μέσα στους 57 είναι και ο Καλλίνικος.



19η αγωνιστική
Κοζάνη-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Δροβατζήκας, Μανάσης, Κωτούλας (Τρικάλων)

Πυρσός Γρεβενών-Καμπανιακός
Μαλούτας, Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας)

Θεσπρωτός-Καστοριά
Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), Παπαδημητρίου, Θανασιάς (Ηπείρου)

Εθνικός Φιλιππιάδας-Όλυμπος Κέρκυρας
Μαλλιώρας, Βογιαντζής, Μανούρας (Τρικάλων)

Κάστορας-Οδυσσέας Κορδελιού
Μάντζιος, Κόλλιας, Αντωνίου (Ηπείρου)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Δόξα Κρανούλας 
Κουκουλάς, Λιάρης, Κούλα (Μακεδονίας)

Πρέβεζα-Δόξα Πενταλόφου
Παπαδόπουλος, Γκοτσόπουλος, Κότσα (Αχαΐας)

Βαθμολογία
ΑΕΛ 46
Οικονόμος Τσαριτσάνης 39
Κοζάνη 34
Καστοριά 33
Εθνικός Φιλιππιάδας 32
Καμπανιακός 31
Οδυσσέας Κορδελιού 31
Δόξα Πενταλόφου 29
Πυρσός Γρεβενών 27
Θεσπρωτός 27
Δόξα Κρανούλας 21
Όλυμπος Κέρκυρας 14
Κεραυνός Θεσπρωτικού 14
Πρέβεζα 13
Κάστορας 12

Τηλυκράτης Λευκάδας (αποχώρησε)

Σχόλια