Β' ΕΠΣΚ: Με χατ τρικ του Νικολάου η Αιανή απολαμβάνει την κορυφή - τραγική η κατάσταση του γηπεδου της Αιανής (δηλώσεις Φτάκα)



Οι γηπεδούχοι με σπασμένα φρένα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Ροδιανή και με σκορ 5-1 πρόσθεσαν ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους . Με το καλημερα ο Νικολάου θα κάνει  το 1-0 . Ο Στέλιος Κύρινας  στο 10΄θα διπλασιάσει τα τέρματα για την Αιανή . Το 3-0 στο 19΄ο Νικολάου . Η Ροδιανή θα μειώσει σε 3-1 στο 35΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζέλλου. Το 4-1 θα γράψει ο νεαρός Σκουτέλας στο 52΄και στο 75΄ο Νικολάου θα κλείσει το σκορ 5-1.





Σε δηλώσεις του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αιανής, Φτάκα Γιώργου, τονίστηκαν τα γηπεδικά προβλήματα που υπάρχουν. Δεν επιτρέπεται καινούργιο γήπεδο να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση με μια βροχή, λόγω κακοτεχνίας βασικά αλλά και λόγω της χρήσης από 4 ομάδες: Αλιάκμων Αιανής, Άνω Κώμη, Καισαρειά, Παλαίμαχοι Αιανής. Είναι κρίμα να μην προστατεύεται και να καταστραφεί σε δυο χρονιές από την παράδοσή του.Η λύση είναι να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις από το Δήμο στο 2ο γήπεδο(ημιτελές) και οι δύο ομάδες να χρησιμοποιούν εκείνο.

Σχόλια