Β’ ΕΠΣΚ: Διπλό ανόδου του Μακεδονικού Σιάτιστας στο Λιάππειο

ΠΑΟΚ Κοίλων – Μακεδονικός Σιάτιστας  0-2

Ο Φ.Σ. Μακεδονικός Σιάτιστας πέρασε νικηφόρα από τα Κοίλα και το «Λιάπειο», καθώς επικράτησε με 0-2 του ΠΑΟ Κοίλων στο μοναδικό ματς της ημέρας στην ΕΠΣ Κοζάνης για την 20η αγωνιστική Β' κατηγορίας Β' ομίλου ΕΠΣ Κοζάνης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του, πολύ δυνατό και φυσικά δεν έλειψαν και η μικροσυμπλοκές ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομάδων.


Καλό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟ Κοίλων για ένα 20ο  λεπτό, με ευκαιρίες τον Μαρούκη στο 3ο  λεπτό και στο 12ο λεπτό με τον  Καραφυλίδη, από εκεί και ύστερα ο ΠΑΟ Κοίλων πάτησε φρένο...
Στο 25ο λεπτό ωραία προσπάθεια του Δαϊνά δίνει έτοιμο γκολ στο Παπαρίζο που δεν χάνει το τετ- α - τετ απέναντι στον Τραπεζανίδη και γράφει το 1-0.
Στο 34ο  λεπτό ο Αθανασιάδης χάνει την ευκαιρία να φέρει στα ίσα το ματς.  Στο 36ο  λεπτό ο Τσακνάκης με σουτ στην κίνηση δύσκολα ο Τραπεζανίδης.  Στο 38ο  λεπτό ο Τσακνάκης φεύγει μόνος φτάνει στην περιοχή αλλά με λάθος κοντρόλ χάνει μοναδική ευκαιρία.
Στο Β' ημίχρονο ο  Φ.Σ. Μακεδονικός Σιάτιστας διαμαρτύρεται έντονα για την μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Μπούρτζο Μ. ( δείτε το βίντεο) φαίνεται καθαρά ο παίχτης με το Νο 3 κρατάει τον Μπούρτσο Μ. και τον ρίχνει κάτω... αλλά ο διαιτητής δεν είδε τίποτα…
Στο 68ο  λεπτό ο Τσακνάκης χάνει ευκαιρία όταν από κοντά δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!!!
 Στο 70ο  λεπτό ο Τσακνάκης  κάνει το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από παίκτες και φιλάθλους της Σιάτιστας που βρέθηκαν στο Λιάππειο.
Στο 75ο λεπτό ο Ώττας μόνος απέναντι στον Τραπεζανίδη, δεν μπόρεσε να κάνει τρία τα τέρματα του Μακεδονικού Σιάτιστας.
 Στο 81ο  λεπτό πάσα του Ώττα  στο Δαϊνα σουτ, διώχνει ο  Τραπεζανίδης σε κόρνερ.



ΠΑΟΚ Κοίλων

Μακεδονικός Σιάτιστας
Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Ξενακίδης 


                

www.siatista.info - 23.02.2014 - ΠΑΟ Κοίλων - Φ... από siatistablog

                      
Γ.Γ. 

Σχόλια