Γ’ Εθνική: Έγινε της ισοπαλίας .. Γκέλα εσύ , γκέλα κι εγώ !!!

Κοζάνη-Πρέβεζα 1-1

 Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, Κοζάνη και Πρέβεζα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλή εμφάνιση, γεγονός που προκάλεσε γκρίνια, ενώ η Πρέβεζα προσπάθησε και ήταν ανταγωνιστική. Η Κοζάνη προηγήθηκε στο 53’ όταν το σουτ του Ντεμιράι με τη βοήθεια του δοκαριού κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά.

Κοζάνη (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Ι. (59’ Τραυλός), Ντεμιράι (79’ Τσικόπουλος Η.), Παπαδόπουλος (78’ Πιπινίκας), Ταφαρλής, Ματούλας
Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Πανούσης, Τσιόκας, Νίκου, Ζήσης, Μάρκος, Μπάτσος, Κατοπόδης (89’ Κίστης), Σκαμνέλος, Σιδέρης (79’ Χουλιάρας), Ντέτσικας, Δημουλιάς

Όλυμπος Κέρκυρας-Πυρσός Γρεβενών 0-3
 Σαρωτικό ήταν το πέρασμα του Πυρσού Γρεβενών από την Κέρκυρα, καθώς επικράτησε 3-0 του νεανικού Ολύμπου.
Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Τζερεμέ για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 70’ ο Παναγιώτης Κοσμίδης έκανε το 0-2 με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στο 89’ ο ίδιος παίκτης έκλεισε το σκορ, γράφοντας με σουτ το 0-3.

Όλυμπος Κέρκυρας (Νάτης): Αργυρός, Νικολόπουλος, Ρωμαντζάς, Βασιλάκης, Πανδής (71’ Κουρής), Κροκίδης, Κούδας, Βλάσσης (60’ Καλούδης), Γαστεράτος, Μπούας, Βλάχος (65’ Καρύδης)
Πυρσός Γρεβενών (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης Γρ., Μπόζιαρης (85’ Θεοχαράκης), Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Σκέντος, Καραγιάννης (58’ Κοσμίδης Π.), Τζερεμές (72’ Ελευθερίου), Ιωαννίδης, Σικαλόπουλος, Δούμας, Γκέτσιος

Καστοριά-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1
 Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Καστοριά και Εθνικός Φιλιππιάδας, σε ένα ματς που κρίθηκε από την άσπρη βούλα.
Οι «γουναράδες» είχαν καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και πίεζαν, ενώ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καλομοίρη στον Παπαδόπουλο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως, την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Εθνικός. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μουρζίδης, προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Γιαννούληξ, αλλά έχασε την μπάλα και στη συνέχεια τον ανέτρεψε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος, γράφοντας το 0-1.
Στο 63’ η Καστοριά ισοφάρισε σε 1-1 κι αυτή από την άσπρη βούλα. Ο Δάρδας ανέτρεψε τον Σολομωνίδη και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη. Ο Γανώλης ευστόχησε. Στην επόμενη μισή ώρα οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Καστοριά: Μουρζίδης, Τούλιος, Τσόπρας (49’ Λαζαρίδης), Αναγνωστόουλος, Μπαϊρακτάρης, Κεφάλας (25’ Τερέζιου), Γανώλης, Ποπζαφίροφ (69’ Σολομωνίδης), Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος, Σαββαΐδης
Εθνικός Φιλιππιάδας: Καλομοίρης, Σιαπέρας, Θεοδώρου, Παπαβασιλείου, Τσιφλίδης (46’ Γεωργίου), Γατσέλος, Κολιάκης, Δάρδας, Παναγιωτόπουλος, Γιαννούλης (46’ Τσακανίκας), Σαπανίδης (77’ Μούτος)

Δόξα Πενταλόφου-Κάστορας 1-0
Πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται η Δόξα Πενταλόφου, μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Κάστορα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά το γκολ κατάφεραν να το σημειώσουν στο 79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιβάνοφ. Ο Κάστορας στο 89’ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μήνου.
ΔOΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Πλάνος, Σεΐζης, Γαβριηλίδης (52’Τούσιας), Καραφυλίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Γκρίλας (46’ Σταμπουλής), Φλαρούντζος (46’ Βακουφάρης), Ιβάνοφ, Νάσης, Σαπάνης Μ.

ΚΑΣΤΟΡΑΣ (Θοδωρής Ποντίκης): Γκράτζιος, Μαρκόπουλος (72 Καρανάσιος), Τράντας, Δινάσης, Μήνος, Καλυβάς, Τζιώτζης, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης Γ., Μηλιάζης, Αντωνιάδης Κ. (62’ Ματζάνας)

Σχόλια