Το παιχνίδι Βέρμιο Καρυοχωρίου - Ηρακλής Κρυόβρυσης ... με τα "μάτια" του Ηρακλή

Αναφορικά στο σχολιασμό του αγώνα Βέρμιο Καρυοχωρίου - Ηρακλής Κρυόβρυσης από τον φίλο μου Πουλασιχίδη Βασίλη θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι λάθος η αποβολή του τερματοφύλακα διότι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος βρίσκεται έξω από την περιοχή δεν είναι σε προφανή θέση για γκολ και η μπάλα κατευθύνεται προς το σημαιάκι του κόρνερ. Συνεπώς είναι φάουλ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα για επικίνδυνο παίξιμο.

Προφανώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος Χ. δεν καταλαβαίνει ότι παίζει μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της και αποφασίζει ελαφρά τη καρδία καταδικάζοντας την να παίξει 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο.
Όσον αφορά στο δεύτερο ημίχρονο είναι λάθος ο σχολιασμός , η Κρυόβρυση αν και με 10 παίκτες ήταν ανώτερη έχασε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το σουτ του Λαζαρίδη σχεδόν εξ επαφής άουτ , καθώς και 3 λάθος οφσάιντ απο τον βοηθό Ηλιάδη κατά της Κρυόβρυσης σε φάσεις τετ ατετ μισό γκολ , και όλα αυτά ενώ το Κρυοχώρι δεν πέρασε την σέντρα.
Όταν κάνουμε σχολιασμό να είμαστε αντικειμενικοί. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι των δύο Συλλόγων και οι ποδοσφαιριστές ήταν και παραμένουν φίλοι.Οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές και οι παράγοντες του Ηρακλή Κρυόβρυσης θα πεθάνουν μέσα στο γήπεδο και μετά θα πέσουν . 
Αυτό το μήνυμα ας το λάβουν κάποιοι σοβαρά υπόψιν τους.

Αιχμαλωτίδης Γιώργος 
Ηρακλής Κρυόβρυσης 

Σχόλια