ΣΕΑ Κοζάνης: Π.Π. Παίδων – Κορασίδων Μεγάλη και άξια η πρόκριση της Έκανε την υπέρβαση ο Κούτσιανος

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΣΕΑ Κοζάνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων (προκριματική φάση) που διεξήχθη στη Θεσ/νικη το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.
Τα αγόρια κατέβηκαν χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις για διάκριση.
Παρ’ όλα αυτά ήρθε η πολύ καλή παρουσία του Κούτσιανου Ευ. να καταδείξει τις δυνατότητες που έχουν οι αθλητές του συλλόγου όταν βεβαίως δείχνουν συνέπεια και συνέχεια στις προπονήσεις.
Μεταξύ 132 αθλητών ο Κούτσιανος με τρεις συνεχείς νίκες στον όμιλό του πέρασε στους 24 καλύτερους και αποκλείστηκε πολύ δύσκολα στη συνέχεια. 
Πολύ καλές εμφανίσεις επίσης έκαναν οι Σιδέρης Θ. και Τσιφτσής Α. με δύο νίκες και μία ήττα, ενώ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι Παυλίτσας Θ., Παπαστέργιος Β., Παυλίτσας Χ. και Μήλιος Σ.. Στα κορίτσια αγωνίστηκε και η παγκορασίδα Μήλιου Γ. αλλά ο θρίαμβος ήρθε από την Κασνάκη Ευαγγελία η οποία για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τη σπουδαία της κλάση.
Αυτή τη φορά μάλιστα πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκε από όλους.
Αφού πέρασε άνετα με δύο νίκες πρώτη από τον όμιλό της πέρασε άνετα τον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα δείχνοντας κατά διαστήματα νέα στοιχεία στο παίξιμό της. 
Στον κρισιμότερο αγώνα για την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει στην Αθήνα τον Μάιο, αντιμετώπισε την φορμαρισμένη αθλήτρια της ΧΑΝΘ, Κούλικα Χ. η οποία προηγουμένως απέκλεισε εύκολα το τρίτο φαβορί της διοργάνωσης με 3-0.
Σ’ αυτό τον αγώνα όλοι απολαύσαμε μια Κασνάκη που τα είχε όλα. 
Οι εναλλαγές άμυνας και επίθεσης στο παιχνίδι της δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της και κάνοντας επίδειξη δύναμης και σταθερότητας επιβλήθηκε με 3-0 και πέρασε πανηγυρικά στην τελική φάση κερδίζοντας παράλληλα το θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων. Την ίδια στιγμή πέρασε και η συμπαίκτριά της στον ΕΧΕΔΩΡΟ  Κουλιούρη Κορίνα με την οποία ευχόμαστε να διεκδικήσουν στην Αθήνα ένα μετάλλιο στο ομαδικό.
Ένα άλλο αξιοσημείωτο των αγώνων ήταν πως και τις τρεις προνομιούχες θέσεις στους παίδες πήραν πάλι αθλητές από την περιοχή μας, οι Λυκοστράτης και Στεφανίδης από τη Βέροια και ο Βραζιτούλης από τα Γιάννενα.
Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια. 

Σχόλια