Συνέντευξη από τον Λάζο Σαββίδη Πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ στο dioskouroibc.gr

Ερώτηση dioskouroibc.gr: Μια διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία που συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Τι πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει για μεγαλύτερη βελτίωση?

Σαββίδης: πράγματι ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, μου θύμισε εποχές Μακεδονικού, φτάσαμε να έχουμε στις κερκίδες πάνω από 800 φιλάθλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί χωρίς τον κόσμο δεν έχει καμία αξία να είμαστε μόνοι μας και να αγωνιζόμαστε.
Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να διορθωθούν ώστε να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά. Στις σκέψεις της ΕΚΑΣΔΥΜ είναι όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα να έχουν final4, την επόμενη χρονιά με περισσότερη προβολή και οργάνωση. Πιστεύω  ότι θα μας βοηθήσουν και οι διαιτησίες των εθνικών κατηγοριών ώστε να έχουμε κοντά μας όλους τους καλούς διαιτητές, γιατί αυτή τη φορά μας δημιούργησαν πρόβλημα.

Ερώτηση dioskouroibc.gr: Πρέπει να πούμε ότι η διαιτησία δεν τα πήγε άσχημα παρά τα όσα προβλήματα και αξίζουν τα συγχαρητήρια μας αφού όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο?


Σαββίδης: Ακριβώς,Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν σε αυτήν την επιτυχία, διαιτητές κριτές, παράγοντες τους ανθρώπους του γηπέδου. /όπως επίσης και τους προπονητές και παίκτες διότι επέδειξαν φίλαθλο πνεύμα και όλα λειτούργησαν ομαλά.

Σχόλια