Α’ ΕΠΣΚ: Τα μοιράστηκαν όλα ΑΕ Ελίμειας - Απόλλων Ακρινής 1-1 (φωτο - βίντεο)

Η Ελίμεια  και ο Απόλλων Ακρινής μοιράστηκαν τα πάντα στο μεταξύ τους παιχνίδι , με το τελικό 1-1 να δίνει και την εικόνα του παιχνιδιού.
Σ ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αρκετά νευρικό και μέτριο ποιοτικά  Ελίμεια και Ακρινή μοιράστηκαν γκολ βαθμούς ,εντυπώσεις , αλλά και διαμαρτυρίες , αφού αμφότεροι διαμαρτύρονται για μια περίπτωση πέναλτι  (χέρι μέσα στην περιοχή).

Η Ελίμεια ήταν αυτή που μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά και προσπάθησε κυρίως με στημένα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.
Η ομάδα του κ. Κουτσώνα κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 15΄όταν ο Κοντοδήμος εκτέλεσε κόρνερ , οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν σωστά και ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Πατουλίδη για το 1-0
Στο 22΄κόρνερ πάλι με τον Κοντοδήμο ο Βοριαζίδης με κεφαλιά ψαράκι στέλνει τη μπάλα ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι .
Στο 27΄σουτ του Ευθυμιάδη , άουτ
Στο 42΄ο Κοντοδήμος θα εκτελέσει φάουλ μέσα στην περιοχή, γυριστή κεφαλιά του Πασχαλίδη , διώχνει σε κόρνερ ο Πατουλίδης
Στο Β’ ημίχρονο η Ακρινή ανέβασε παίκτες ψηλά προσπαθώντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα . Η  ισοφάριση  ήρθε στο 67΄όταν ο Κιβρακίδης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή η μπάλα βρήκε στο πόδι του Δημητριάδη και κατέληξε στα δίχτυα 1-1.
Στο 72΄σουτ Μανιάκα από καλό σημείο λίγο έξω
Στο  86΄σουτ Σαλονικίδη η μπάλα θα σκάσει μπροστά από τον Βήττα , αλλά ο τερματοφύλακας της Ελίμειας σε ετοιμότητα θα διώξει σε κόρνερ.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Βοριαζίδη στο γόνατο στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα .. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν 2 ράμματα.

ΑΕ Ελίμειας (Κουτσώνας): Βήττας, Μανιάκας, Πασχαλίδης, Γιαπράκας, Μανώλας, Βοριαζίδης (62’ α.α. Δημητριάδης), Σιδέρης, Παπαδόπουλος, Τσακιλτζίδης (75’ α.α. Μαυρίδης), Κοντοδήμος (70’ Κολυβάς), Τσικόπουλος. 

Απόλλων Ακρινής (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Γαρσλιάν, Κιβρακίδης, Κατίδης (70’ Θαλαλαίος), Αντωνιάδης Θ., Ευθυμιάδης, Αντωνιάδης Γ. (72΄Ποτουγλίδης), Σαλονικίδης, Θωμαΐδης (60’ Πεχλιβανίδης), Φωτιάδης, Χατσίδης.

Διαιτητής: Μπαϊραμίδης
Βοηθοί: Μπέλτσου, Κουτζιακουτζίδης  

Ανακοίνωση του Δ.Σ του Απόλλων  Ακρινής
Μετά το τέλος του παιχνιδιού το Δ.Σ της Ακρινής εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει : Είμαστε ευχαριστημένοι από η φιλοξενία της Ελίμειας , όχι όμως και από τη συμπεριφορά του προπονητή της κ. Κουτσώνα που έχει διατελέσει πριν λίγο καιρό  και ποδοσφαιριστής μας .Επίσης να ευχηθούμε περαστικά στον Γιώργο Βοριαζίδη , και ταχεία ανάρρωση



βίντεο .... 

Σχόλια