Β’ ΕΠΣΚ: ΑΟ Τρανοβάλτου - ΑΕ Κρανιδίων 2-1 (φωτο - βίντεο)

Επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία, η ομάδα του Α.Ο. Τρανοβάλτου επιβλήθηκε εντός έδρας της ομάδας της Α.Ε. Κρανιδίων με σκορ 2-1, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαρτίου 2014 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας/1ου ομίλου ΕΠΣ Κοζάνης.

Καταγράφηκαν τέσσερις (4) πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το Τρανόβαλτο που θα μπορούσε να πετύχει για πιο άνετη νίκη, μια μεγάλη ευκαιρία και ένα χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, που στο τέλος προσπάθησαν για τη ισοφάριση.
Αναλυτικά οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:
12΄ το 1-0 για τους γηπεδούχους με τον Τάσο Λάμπρου, με ένα έξοχο δυνατό μακρινό σουτ από αριστερά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.
20΄ χαμένη μεγάλη ευκαιρία για το Τρανόβαλτο, όταν ο Τάσος Λάμπρου ελίχτηκε ωραία μέσα στην περιοχή, βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως έφυγε μόλις άουτ.
32΄ η χαμένη μεγάλη ευκαιρία για τα Κρανίδια, όταν ο Διαμαντής με ωραία προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα, φεύγοντας κάπως πλάγια όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ.
33΄ άλλη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Τρανόβαλτο με το Μάκη Δανάτσα που μόνος του με τον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
41΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Σάββας Κουρτίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παπαστάμκος, που έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Ιωαννίδη που έπεφτε στην αριστερή του γωνιά και στη συνέχεια με δεύτερη έξοχη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
50΄ άλλη μια χαμένη ευκαιρία για το Τρανόβαλτο με τον Τάσο Λάμπρου, που σούταρε ανενόχλητος από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
52’ το 2-0 για τους γηπεδούχους μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση, με το Μάκη Δανάτσα μετά από μπροστινή μπαλιά να βγαίνει πίσω από τους αμυντικούς, να προσπερνά τον τερματοφύλακα και να πλασάρει τη μπάλα στο ανυπεράσπιστο τέρμα.
80΄ το 2-1 η μείωση του σκορ για τα Κρανίδια με τον Σάββα Κουρτίδη, όταν λίγο πιο έξω από το κόρνερ και αριστερά, έπιασε ένα αριστοτεχνικό φαλτσαριστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη που παρά την προσπάθεια του τελευταίου να αποκρούσει.
85΄ η τελευταία καλή φάση για το Τρανόβαλτο, όταν κοντινό πλασέ του Καραμήτρου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Παπατέρπο.

Πολύ καλή η διαιτησία των Σπέντζα – Κουντουράκη – Σύκου.

ΑΟ Τρανοβάλτου: Ιωαννίδης Αθ., Τσαφαράκης Γ., Μέμα Άρντι, Γκούμας Ηλ., Βητόπουλος Αντ., Γκουτζιομήτρος Θ., Πελέκας Κ., Λάμπρου Αν., Καραμήτρος Ι., Νακόπουλος Αθ., Δανάτσας Θ. ( 83΄ Λεοντούδης Εμ.).  

ΑΕ Κρανιδίων: Παπατέρπος Ι., Παπαδόπουλος Ν., Καψάλης Γ., Κουρτίδης Σ., Βελισάρης Δ., Παπαστάμκος Ν., Σταμούλης Γ., Τελιογλανίδης Δ., Διαμαντής Οδ., Παναγιώτου Β., Παρασκευάς Ι.




Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr
  








     

Σχόλια