2η Φάση Κυπέλλου Ερασιτεχνών Θύελλα Φιλώτα – Ορφέας Ριζαρίου 2-0 (1-0)

Με το δεξί ξεκίνησε η Θύελλα Φιλώτα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, καθώς επικράτησε 2-0 του Ορφέα Ριζαρίου και πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Φιλώτα κατάφερε να ελέγξει από την αρχή το παιχνίδι, να σημειώσει από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και να δημιουργήσει αρκετές ακόμα ευκαιρίες.
Στο 33’ο Μαρκόπουλος μετά από σέντρα του Ηλιάδη έπιασε την κεφαλιά για το 1-0.

Στην Δεύτερο μέρος η Θύελλα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με τον Μαρκόπουλο να βρίσκεται τρεις φορές σε θέση βολής (55’, 59’, 60’) με τον τερματοφύλακα Κατηκαρίδη και τους αμυντικούς να δίνουν τη λύση, αποσοβώντας τον κίνδυνο. Στο 90’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του De Souza και πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Ζηνόβιο, ο τελευταίος κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Γιορετζίδης, Πεκάκης, Σιδηρόπουλος Γ., Μπαμπάρης, Γετίμης (80’ Ανδρεάδης), Μαργιορίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (75’ Ντε Σόουζα), Ηλιάδης (87’ Τσέλα), Ζηνόβιος, Μαρκόπουλος


Ορφέας Ριζαρίου: Κατηκαρίδης, Βόλτσης (46’ Γιάντσης), Μπράσα, Καραμαλάκης (70’ Χαραλάμπους), Σαββίδης, Χόντζιας, Τσάτες, Παπουλίδης, Τσεγάνης (90’ Κατηκαρίδης), Ουζούνης, Μίσκος

Σχόλια