Β' ΕΠΣΚ: Τρίποντο στο φινάλε για την Κοζάνη 2004 ... Το πάλεψε η Αγία Παρασκευή (φωτο - Βίντεο)

Κοζάνη 2004 – ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής 3-2
Ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στην Νέα Νικόπολη. Η νεανική ομάδα του Θόδωρου Μανδραβέλη, Κοζάνη 2004 πήρε στο φινάλε την νίκη, 3-2 από την μαχητική ομάδα του Γιώργου Καλαμπούκα, Αγία Παρασκευή.

Πέντε γκολ εναλλαγές του σκορ, δυνατές μονομαχίες και αρκετές φάσεις και ευκαιρίες συνέθεσαν   το παζλ της αναμέτρησης.
Η Κοζάνη 2004 με αυτή τη νίκη της εδραιώθηκε για τα καλά στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ για την Αγία Παρασκευή δεν μπορεί να έχει ακόμα το κεφάλι της ήσυχο.

Φιλμ του αγώνα
Στο 5’ κόρνερ του Φωλίνα, κεφαλιά του Παπαστάμκου μπλοκάρει ο Μπέμπας.
Στο 7’ ο Καλαμπούκας, σπάει στον Φλώρο Ε., πλασέ κοντράρει η μπάλα επάνω στον Τσατσόπουλο.
Στο 15’ ο Κανούτας στη μεγάλη περιοχή δυνατό σουτ  0-1.  
Στο 18’ φάουλ του Φωλίνα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Ράπτη 1-1.
Στο 35’ ατομική προσπάθεια του Γιαννόπουλου, περνάει δύο αντιπάλους μπαίνει στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί γλείφει το κάθετο δοκάρι.
Στο 40’ ο Χαρισίου ‘έξω από τη μεγάλη περιοχή θα ελιχτεί θα αποφύγει έναν αντίπαλο, θα πιάσει ασύλληπτο σουτ και θα στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι του Μπέμπα 2-1.  
Στο 50’ ωραία προσπάθεια και σουτ του Χαρισίου από δεξιά κι αποκρούει ο Μπέμπας.
Στο 59’ ο Φλώρος Στ. θα εκτελέσει φάουλ, σαν κοντινό κόρνερ, θα πεταχτεί ο Φλώρος Ε. για να ισοφαρίσει 2-2.
Στο 64’ ο Ράπτης θα βρεθεί μόνος απέναντι στο Μπέμπα αλλά ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής θα αποσοβήσει σίγουρο τέρμα.  
Στο 77’ σέντρα του Ράπτη από αριστερά, κοντινή προβολή του Γιαννόπουλου, άουτ.
Στο 80’ ο Αντωνιάδης θα δώσει στο Γιαννόπουλο, δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούσει σε κόρνερ ο Μπέμπας.
Στο 83’ γρήγορος συνδυασμός Φαρμάκη – Αντωνιάδη – Χαρισίου, πλασέ του τελευταίου άουτ.
Στο 90’ ο Γιαννόπουλος από δεξιά την κατάλληλη στιγμή θα σπάσει στο Χαρισίου, που θα πλασάρει, επάνω στη γραμμή διώχνει ο Πηγαδάς, νέο πλασέ από πλάγια του Χαρισίου γράφει το τελικό 3-2.  

Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης): Τσατσόπουλος, Παπαστάμκος, Παπαδημητρίου, Παπανικολάου, Ράπτης, Καραθανάσης, Φωλίνας (59’ Αντωνιάδης), Νάνος (80’ Σταφυλίδης), Ζιαζιάς (70’ Φαρμάκης), Γιαννόπουλος, Χαρισίου.  

ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής (Καλαμπούκας): Μπέμπας, Παπαδόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Πηγαδάς, Μαρκόπουλος, Καλημέρης (68’ Στάθης), Καλαμπούκας, Κωνσταντινίδης, Κανούτας, Φλώρος Στ., Φλώρος Ε.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Χρ.

Βοηθοί: Χατζής, Μπακατάρη 




Σχόλια