Αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας στον αγώνα Κοζάνης – Λάρισας την Κυριακή 30/03

Αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Κοζάνης και Λάρισας για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, στο ∆ΑΚ, την Κυριακή (30/03) και ώρα 16:00, προτίθεται να λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, όπως συνέβη και πριν από τρεις μήνες, στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr,  θα απαγορευτεί από τα κυλικεία του ∆.Α.Κ. Κοζάνης η  διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών,  αναψυκτικών, χυμών κι άλλων ροφημάτων – γενικώς – σε γυάλινες, μεταλλικές κλπ  συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων συσκευασιών , ενώ θα υπάρχει ενδελεχής έρευνα των εισερχομένων στο γήπεδο φιλάθλων, ώστε να αποτραπεί η  εισαγωγή απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κι άλλων αντικειμένων πρόσφορων για επίθεση), ακόμη και πανό µε υβριστικό περιεχόμενο.
Οι φίλαθλοι της Λάρισας  θα καταλάβουν τις θέσεις της κερκίδας 1 του Δημοτικού Σταδίου Κοζάνης, ενώ της Κοζάνης τις κερκίδες 2 και 3.

Σχόλια