6 Τελικοί για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης

Φίλαθλοι,
Η ομάδα Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της (Β), με δεύτερο τον Ίκαρο Έδεσσας, ενώ στον άλλο όμιλο (Α) προκρίθηκαν ο ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών και ο ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης. Ωστόσο η προσπάθεια της ομάδας μας είναι ακόμη στην αρχή....
αφού οι βλέψεις μας δεν σταματούν εδώ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού πιστεύει απολύτως στις δυνατότητες αυτής της χαρισματικής ομάδας. Ο προπονητής και οι αθλήτριες που κατέκτησαν την κορυφή στον όμιλο, μπορούν να στοχεύσουν ακόμη ψηλότερα και να κάνουν εμάς αλλά και όλους εσάς υπερήφανους.
Στόχος της Διοίκησης ήταν και παραμένει η άνοδος στην Α2 Εθνική. Όλοι  οι αγώνες της τελικής φάσης έχουν το χαρακτήρα του τελικού αφού με νίκη θα μπορέσει αυτή η ομάδα να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της.
Οι αθλήτριες της ομάδας είναι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, μαχόμενες με πάθος στο κρισιμότερο παιχνίδι της περιόδου-μέχρι το επόμενο- ζητώντας παράλληλα και τη συμπαράσταση των φιλάθλων, των γονέων, των αθλητών όλων των υπολοίπων τμημάτων που μπορούν να συμπαρασταθούν στην ομάδα και να της δώσουν ώθηση στις κρίσιμες στιγμές.
Φίλαθλοι,
Φτάσαμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής και έφτασε η στιγμή που πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την επίτευξη της μεγάλης ρελάνς. Για αυτό τον λόγο και σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας, Δεν τα παρατάμε. Όλοι μαζί μπορούμε.
Όλοι λοιπόν ας προσέλθουμε μαζικά στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στις 4 μ.μ. όπου το τμήμα Γυναικών του Γυμναστικού μας θα αντιμετωπίσει τον Ίκαρο Έδεσσας.
* Η Διοίκηση του Γυμναστικού έχει ζητήσει εγγράφως από την επιτροπή διαιτησίας της διοργανώτριας αρχής ΕΣΠΕΜ, αξιολογημένους διαιτητές για τα συγκεκριμένα παιχνίδια της δεύτερη φάσης που είναι τα πιο σημαντικά για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας
Δ. Παφίλης             Π. Γυμνόπουλος

               

                       

Σχόλια