Γ’ ΕΠΣΚ: Πήρε δύσκολα το ντέρμπι με τα Πετρανά ο Βαθύλακκος (φωτο - βίντεο)

Ιωνικός Βαθυλάκκου – Κεραυνός Πετρανών 1-0
 Ένα  πραγματικό ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Βαθυλάκκου  το πρωί της Κυριακής, γεμάτο ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες.

Ο Ιωνικός έσπασε το αήττητο του δυνατού  Κεραυνού που κρατούσε 12 αγωνιστικές πήρε τη νίκη με 1-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία.  
 Πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό οι γηπεδούχοι αφού το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 2΄με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαϊωάννου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πίεσαν ιδίως στο Β’ μέρος τους γηπεδούχους αλλά έπεφταν στην καλοστημένη άμυνα τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα Πετρανά ενώ είχαν τον έλεγχο απειλούσαν μόνο από στημένες φάσεις. Από την άλλη ο Ιωνικός με προίκα το γρήγορο γκολ που πέτυχε πρόσεξε τα νώτα του φεύγοντας όποτε έβρισκε ευκαιρία στις αντεπιθέσεις.
Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τον Γκιούρα στο 15΄, τον Γεωργιάδη Σ στο 23. Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους έχασαν ευκαιρίες με τους Καντερλιώτη στο 5΄, Ψαλλίδα Ευθ. στο 9’ , Χαραλαμπίδη  στο 44΄, Ψαλίδα Β στο 65΄και Ceka στο 71’.
Στο 91΄ο κ, Ζούγρας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Βουτσίδη του Ιωνικού.  

Ιωνικός Βαθυλάκκου: Κωνσταντινίδης , Σιαμόγλου , Βουτσίδης, Κιρτικίδης , Δουβαντζίδης, Χηνιτίδης, Ζορμπάς , Παπαιωάννου, Γεωργιάδης Θ. (75΄Τεντζίδης), Γεωργιάδης Σ. Γκιούρας .

Κεραυνός Πετρανών: Δάρρας, Χατζησάββας (55΄Σαρβανίδης ), Ceka , Κεχαόγλου, Χαραλαμπίδης, Σαρβανίδης Ι. Καντηρλιώτης (80΄Στημονιάρης), Τριανταφύλλου (43΄Μαργαρίτης)Ψαλλίδας Ευθ. , Ψαλλίδας Β. Παπαδόπουλος

Διαιτητής Ζούγρας

Βοηθοί: Τσιαμπάζης , Ξενακίδης




Σχόλια