Διαμαρτυρία προς υπευθύνους του Κώστα Παπά, ιδρυτικού μέλους της Ακαδημίας Αναγέννησης Πτολεμαΐδας

ΕΠΣ Κοζάνης αγώνας προπαιδικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Ηρακλή  Πτολεμαΐδας  - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας
Β-ΟΜΙΛΟΣ
Το παιχνίδι ήταν η κορυφαία αναμέτρηση της περιόδου με το αποτέλεσμα να καθορίζει την πορεία η μη των δυο ομάδων στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να φροντίζουν οι διοργανωτές ώστε οι διαιτητές να έχουν την ανάλογη εμπειρία για να μη γίνονται πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο αλλά τα ΠΑΙΔΙΑ των ακαδημιών με την αγωνιστική τους παρουσία.
Σε ερώτηση μέλους της ομάδας της Αναγέννησης προς τον διαιτητή κύριο Ιωαννίδη για το πως αισθάνονται μετά το πέρας του παιχνιδιού, παρά τα πολύ σοβαρά λάθη του αυτός απάντησε ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ(παραβλέποντας τα τόσα λάθη με αποκορύφωμα την μη καταλογισμό  πεντακάθαρου πέναλτι υπέρ της Αναγέννησης και αμέσως μετά την κατακύρωση γκολ υπέρ του Ηρακλή μη βλέποντας ΔΙΠΛΟ φάουλ στον τερματοφύλακα, κάτι που  το είδαν όλοι εκτός από αυτόν!!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ ΕΠΑΙΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ...
Η ακαδημία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ποτέ στην πολυετή της παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ δεν έχει προβεί σε δηλώσεις για την διαιτησία.
Στην ακαδημία διδάσκονται τα ΦΥΣΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΤΑΚΤΙΚΑ στοιχεία του ποδοσφαίρου και η αντιμετώπιση της αντίπαλης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κύριος Ιωαννίδης με τον τρόπο που ενήργησε έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον προπονητή της ομάδας όταν ρωτήθηκε από τα ΠΑΙΔΙΑ της ακαδημίας ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ !!!

Σχόλια