Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.- Σιάτιστα- Λασσάνης και Αρίων – Βελβεντό τα ζευγάρια


Τελείωσε τ Σάββατο η κανονική διάρκεια στην Α΄ Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της 4αδας να έρχονται φυσιολογικά και έτσι τα ζευγάρια που διαμορφώθηκαν να είναι Σιάτιστα- Λασσάνης (0-2) και Αρίων- Βελβεντό (1-1) (στη παρένθεση οι νίκες που έχουν από τη κανονική διάρκεια με την πρόκριση να είναι στις 3 νίκες).

Αυτό έγινε γιατί μετά τη Σιάτιστα που τερμάτισε πρώτη είχαμε τριπλή ισοβαθμία Αρίων, Βελβεντού Λασσάνη και στην ειδική κατάταξη έχουμε Α.Π.Σ. Αρίων 7β, Βελβεντό 6β και Λασσάνης 5β.
Οι ημιτελικοί αρχίζουν τον ερχόμενο Σάββατο αλλά το παιχνίδι του Αρίων είναι άγνωστο πότε θα γίνει αφού υπάρχει το τουρνουά πάλης. Ένα τουρνουά που θα ξεσπιτώσει τον Αρίων (που αν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί) δεν θα μπορεί να κάνει προπόνηση από την Πέμπτη και μετά.!!!!
Όσο αναφορά τα παιχνίδια στη Σιάτιστα η τοπική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την απουσία του Σαμαρά από το Βελβεντό και την τραγική μέρα που βρέθηκε ο Σούπουρας (βαρόμετρο για την ομάδα του) και νίκησε πολύ άνετα. Στα Γρεβενά έγινε πραγματική μάχη με τον Λασσάνη να κερδίζει με ένα πόντο στο τέλος (αν έχανε ο Αρίων θα έπαιζε πάλι με το Βελβεντό αλλά με μειονέκτημα έδρας), ενώ στην Πτολεμαΐδα ο Αρίων κέρδισε εύκολα.
ΓΣ Σιάτιστας 
ΓΣΚ Λασσάνης 

ΑΠΣ Αρίων Πτολ/δας 
ΑΣ Βελβεντό 
Διαβάστε περισσότερα: e-ptolemeos.gr

Σχόλια