Γ’ ΕΠΣΚ: Πέρασαν κι από Μικρόβαλτο και συνεχίζουν να ελπίζουν τα Πετρανά (φωτο - βίντεο)

Αίας Μικροβάλτου – Κεραυνός Πετρανών 1-2
Μένοντας στο κυνήγι της 3ης προνομιούχου για άνοδο θέσης η ομάδα του Κεραυνού Πετρανών πέρασε νικηφόρα με σκορ 1-2 από το γήπεδο του Τρανοβάλτου, απέναντι στον Αίαντα Μικροβάλτου, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Μια νίκη δίκαιη πέρα για πέρα για την ομάδα των Πετρανών, που ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή και υποχρέωσε το Μικρόβαλτο σε παθητικό ρόλο. Σ’ αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν ήταν επικίνδυνοι στην αντίπαλη εστία. Κι δεν υπήρχε μια επίμαχη φάση στο 70΄, το Μικρόβαλτο θα ήθελε να ξεχάσει πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:
0-1 στο 16΄ με εξαιρετική ενέργεια του Χαραλαμπίδη, που ελίχτηκε μέσα στην περιοχή, πέρασε έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στον «ουρανό» των διχτύων του τερματοφύλακα του Μικροβάλτου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
1-1 στο 18΄ η αναπάντεχη ισοφάριση για το Μικρόβαλτο, όταν σε χαμένη μπροστινή μπαλιά και με ελάχιστη πίεση, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να γυρίσει με κεφαλιά τη μπάλα στο τερματοφύλακά του, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ).
1-2 στο 36΄ με τον Κεχαόγλου, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Μικροβάλτου σε χτύπημα κόρνερ και με κεφαλιά έγραψε το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ της συνάντησης.

Η επίμαχη φάση που προαναφέραμε σημειώθηκε στο 70΄ όταν σε μπροστινή μπαλιά του Σαΐτη ο Γιαννόπουλος διεκδίκησε με κούρσα 30 μέτρων τη μπάλα ανάμεσα σε δυο αμυντικούς, κοντραρίστηκε και έπεσε στο ύψος της περιοχής και ο επερχόμενος Γιάννης Αλεξόπουλος την έστειλε στα δίχτυα. Προς απογοήτευση των παικτών και των φιλάθλων του Μικροβάλτου το γκολ δεν μέτρησε, γιατί ο επόπτης είχε μείνει στη θέση του υποδεικνύοντας τον Γιαννόπουλο σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, λίγα μέτρα από το κέντρο του γηπέδου. Φάση που φάνηκε να παίρνει επάνω του ο διαιτητής και την άφησε να εξελιχτεί κανονικά…

Μέχρι τη λήξη του αγώνα, στο 78΄ και στο 92΄ ο τερματοφύλακας του Μικροβάλτου Καβουρίδης με δυο σωτήριες αποκρούσεις, δεν επέτρεψε την περαιτέρω διεύρυνση του σκορ.


Ακριβοδίκαιη η διαιτησία των Μαλιούρα-Φτάκα-Κωνσταντινίδη, που ελέγχεται για τη φάση του 70΄ (για τουλάχιστον ασυνεννοησία διαιτητή-επόπτη).    

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αίας Μικροβάλτου: Καβουρίδης Νίκος, Παλιανόπουλος Σάκης, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Αλεξόπουλος Γιάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος, Παπαδημητρίου Γιώργος (80΄ Τζιούτζιος Γιώργος), Μαρκόπουλος Βασίλης, Μάστορας Χάρης (46΄ Τζουκόπουλος Γιάννης).

Κεραυνός Πετρανών
: Τσιαγμελίδης Βασ., Χατζησάββας Μαν. (88΄ Χατζησάβας Ανασ.), Ceka Edis., Κεχαόγλου Αντ., Χαραλαμπίδης Γεώρ., Σαρβανίδης Ιωάν., Σαρβανίδης Ανασ., Μαργαρίτης Δημ. (92΄ Γκουτζηκώστας Δημ.), Ψαλλίδας Ευθ., Ψαλλίδας Βάιος, Παπαδόπουλος Σάβ. (50΄ Καντιρλιώτης Γεωργ.).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Στημονιάρης Αθαν., Αμοιρόπουλος Σταυ., Σωτηρίου Αλεξ., Δάρρας Γεωργ..


mikrovalto.gr



Σχόλια