Β’ ΕΠΣΚ: Μεγάλο διπλό της Ροδιανής μέσα στο Πρωτοχώρι

Δόξα Ροδιανής
Κένταυρος Πρωτοχωρίου – Δόξα Ροδιανής 0-1
Πολύ μεγάλο διπλό με σκορ 0-1,για την αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα της Δόξας Ροδιανής, μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα του Κένταυρου Πρωτοχωρίου.
Ο αγώνας άρχισε με εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων, αλλά σιγά – σιγά η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να επισκέπτεται την αντίπαλη περιοχή.

Η τοπική ομάδα είχε κάποιες μικροευκαιρίες, αλλά οι επιθετικοί της δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.
Στην επανάληψη η ομάδα της Ροδιανής στεκόταν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 65'' απέδωσε καρπούς, όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Παναγιωτελίδης βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή, και αφού σημάδεψε
σωστά έστειλε μ’ ένα αριστοτεχνικό πλασέ τη μπάλα στο γάμα της εστίας των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-1.
Από κει και πέρα η τοπική ομάδα, ανέβασε την απόδοση της, πήρε την κατοχή και η πίεση κατά διαστήματα ήταν πολύ έντονη.
Όμως η άμυνα της Ροδιανής έκλεινε καλά τους χώρους και δεν άφηνε τους αντιπάλους να μπουν στην περιοχή.
Σε δυο περιπτώσεις πάντως που επιχείρησαν σουτ, από μέση απόσταση, ο πολύπειρος Θέμης Αριδάς, έκανε δυο φανταστικές αποκρούσεις και στην ουσία κράτησε και τη νίκη.
Όσο η ώρα περνούσε πάντως το άγχος των γηπεδούχων μεγάλωνε, και η ομάδα της Ροδιανής παίζοντας ελεύθερα, έβγαινε στην κόντρα και σε μια από αυτές, ο ταχύτατος Χρυσοστομίδης, με εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά, σέρβιρε στον Δ. Χλιαρά, που έχασε την ευκαιρία προ κενής εστίας να κάνει το 0-2.
Από την ομάδα της Ροδιανής δεν υστέρησε κανείς σε απόδοση. Καλές εντυπώσεις άφησε στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ροδιανής ο Νίκος Βέρρος.
Άριστη η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου Χ. με βοηθούς την κ Γκέκα και τον κ. Ηλιάδη.


Γ.Μ. 

Σχόλια