Β' ΕΠΣΚ: Χιτσκοκικό φινάλε στο Στρατιωτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας (φωτο-βίντεο)

Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες η ομάδα του Βερμίου πήρε τον ένα βαθμό μέσα στην έδρα του Πολυνίκη. 
Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και έληξε 3-3. 
Έξι   γκολ, καλές φάσεις  ένα δοκάρι για το Βέρμιο και μια αποβολή στο τέλος του παιχνιδιού συνέθεσαν το παζλ του αγώνα. 

Αν και προηγήθηκε το Βέρμιο με 0-3 μέχρι το 77΄μ χαλάρωσε  και πίστεψε ότι εκεί τέλειωσε ο αγώνας , με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά και σε διάστημα 13΄(από το 77΄ μέχρι και το 90΄)να δεχτεί 3 γκολ.

Φάσεις και γκολ 
4΄ η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν από την ομάδα του Πολυνίκη όταν σε σέντρα του Αποστολίδη η μπάλα πήγε στο σημείο του πέναλτι, εκεί βρέθηκε ο Χασάπης που έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αβραμίδης.
12΄  το 0-1 για το Βέρμιο όταν σε μπροστινή μπαλιά που έγινε στον Κοτταρίδη, αυτός απέφυγε έναν αμυντικό και με σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα του Πολυνίκη και έκανε το 0-1 για το Βέρμιο.
18’ ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε κόρνερ του Αμπατζίδη, έδωξαν οι αμυντικοί του Πολυνίκη, η μπάλα έφτασε στον Ταιγανίδη, που έβγαλε την σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή, πήρε  την κεφαλιά ο ανενόχλητος ο Κοτταρίδης, αλλά κατέληξε άουτ.
20΄νέα ευκαιρία για το Βέρμιο, όταν ο Πουλτίδης  βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, την πέρασε  από πάνω του, αλλά την τελευταία στιγμή έσωσε πάνω στην γραμμή ο αμυντικός.
40’  το 0-2 για το Βέρμιο όταν σε αντεπίθεση με τον Πουλτίδη από δεξιά, μπήκε μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την πάσα στον Αμπατζίδη που με σουτ έκανε το 0-2.
43΄  ευκαιρία πάλι για την ομάδα του Βερμίου όταν  ο Πουλτίδης μόνος του έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας στην επαναφορά την ξανακέρδισε ο ίδιος παίκτης ,  πέρασε τον τερματοφύλακα, και σε κενή εστία έκανε το γκολ, που ακυρώθηκε σαν φάουλ στον τερματοφύλακα.
63΄  το 0-3για το Βέρμιο  όταν σε κόντρα που έγινε ,ο Πανάκης , έκανε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, η μπάλα πήγε στον Κοτταρίδη που με νέα κεφαλιά έκανε το 0-3.
Και φτάνουμε στο τελευταία δραματικά 13΄που είχαμε την  ανατροπή για την ομάδα του Πολυνίκη.
77΄  μείωση του σκορ για τον ομάδα του Πολυνίκη όταν σε μπροστινή μπαλιά από τον Ποκίακη Σπυρ, στον Χασάπη αυτός έδωσε στον Αργυρόπουλο ο τελευταίος , απέφυγε τον αμυντικό του Βερμίου Πιρίτσαους, έκανε το σουτ και μείωσε σε 1-3.
79΄ δοκάρι για το Βέρμιο όταν σε σουτ του Πουλτίδη έξω από την περιοχή η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά  λόγο του αέρα και χτύπησε  στην συμβολή των δοκών.
83΄το γκολ για τον Πολυνίκη όταν σε σέντρα του Αργυρόπουλου, η μπάλα βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, και με σουτ ανενόχλητος ο Χασάπης σε κενή εστία έκανε το 2-3
85΄ ισοφάριση για την ομάδα του Πολυνίκη  με τον Χασάπη που βρέθηκε και πάλι μόνος του , μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 3-3. 
Με την λήξη του παιχνιδιού και ενώ αποχωρούσαν η ομάδες, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής του Βερμίου Πουλασικίδης γιατί εξύβρισε τον διαιτητή.

Διαιτητής : Σουλίδης Δ
Βοηθοί: Ηλιάδης, Εμμανουήλ

Οι συνθέσεις:
Πολυνίκης: ( Γιάννης Κιριμλίδης): Σιούμπουρας, Καραγιαννάκος, Αργυρίαδης, Ταμήλιας, Σωτηρίαδης, STAFA, Χατζηαναστάσιου( 46’ Ποκιάκης Σπυρ), Αργυρόπουλος, Λυπηρίδης( 65’ Ποκιάκης Γ) , Χασάπης, Αποστόλιδης.
Στην αποστολή ήταν ακόμα: Τορνικίδης, Βαρνασίδης, Φολτόπουλος, Νικολαίδης, Βρυζίδης.

Βέρμιο Καρυοχωρίου:( Νίκος Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Ταιγανίδης (53’ Χαραλαμπίδη Σ), Πουλασικίδης, Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Χαραλαμπίδης Αμβρ, Πουλτίδης, Χατζηλιάδης( 51΄Γκιούρος), Κοτταρίδης, Πανάκης( 63΄Χαραλαμπίδης Δ), Αμπατζίδης.
Στην αποστολή ήταν ακόμα: Αλιατίδης, Γκαλαφάγκας, Γεωργίαδης, Χριστοφορίδης. 











Γραφείο τύπου
Α.Σ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ.

Σχόλια