Χαντ-μπολ ανδρών: Σπουδαίο φιλικό του Αρίων με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι χαντ-μπολ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο στις 6 όσοι πάνε στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.
Ο Αρίων θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο οποίος ξεκινά εξορμήσεις στη Βόρειο Ελλάδα με στόχο να βρεθεί κοντά στους φίλους του συλλόγου, αλλά και να δώσει φιλικούς αγώνες με τοπικές ομάδες.
Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λοιπόν , ο ΠΑΟΚ θέλει αφενός για  να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αφετέρου να παίξει μπροστά στο ΠΑΟΚτσήδικο κοινό της πόλης που δεν έχει τη δυνατότητα να δει την ομάδα, αφού ο τοπικός Αρίων αγωνίζεται στη Β΄ εθνική.

Προκειμένου το κλειστό γυμναστήριο “Γ. Χαλκίδης” να είναι κατάμεστο, ο Αρίων όρισε συμβολικό αντίτιμο οικονομικής ενίσχυσης με ένα ευρώ, ενώ τις επόμενες ώρες θα  κυκλοφορήσει και η διαφημιστική αφίσα του αγώνα στους δρόμους της πόλης.
Φυσικά για να κλειστεί αυτό το σπουδαίο φιλικό μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Πασιαλής και οι πολύ καλές σχέσεις με τον αντίστοιχο του ΠΑΟΚ Νίκο Γεωργιάδη.
Πρέπει να τονιστεί ότι στο ημίχρονο ο Αρίων θα τιμήσει τον αντίπαλο του ενώ καλό είναι οι φίλαθλοι να δώσουν βροντερό παρών στο γυμναστήριο.

Σχόλια