ΤΑΠ Εορδαϊκός: Ανακοίνωση - Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας γυρίσουν σε άλλες εποχές δε θα τα καταφέρουν...!!!

Η διοίκηση του ΤΑΠ Εορδαϊκός έπειτα κι από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης 2013-2014, συγχαίρει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου κι εύχεται ανάλογη πορεία και στην δύσκολη διαδικασία των μπαράζ, όπου και θα κριθεί η άνοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία.  

Επίσης νιώθουμε την υποχρέωση να καταδικάσουμε τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν εναντίων των ποδοσφαιριστών μας στον Σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ της ΑΕ Κοζάνης και της ομάδας μας από μέλη της διοίκησης και οπαδούς της γηπεδούχου ομάδος οι οποίοι εισχώρησαν παράνομα στο χώρο των αποδυτηρίων.  
Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας γυρίσουν σε άλλες εποχές όπου οι σχέσεις των δύο πόλεων βρισκόταν σε οριακό σημείο δε θα τα καταφέρουν …

Η διοίκηση κι ο κόσμος του Εορδαϊκού έχοντας περάσει τα τεστ εδώ και 2 χρόνια, τόσο εντός Πτολεμαΐδας όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν πρόκειται να επιτρέψουν επανάληψη τέτοιων γεγονότων.   

Νιώθουμε την ανάγκη να ρωτήσουμε την διοίκηση και τους οπαδούς της ΑΕ Κοζάνης στην οποία όντως αγωνίζονται νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές εάν κατανοούν ότι με τέτοιου είδους συμπεριφορές νομιμοποιούν μελλοντικά επεισόδια και εναντίων των δικών τους παιδιών.
  
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά μερίδα ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδος για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού όπως επίσης και τα δύο όργανα της τάξης που με αυτοθυσία προσπάθησαν να μας προστατεύσουν από τους εξαγριωμένους οπαδούς  της γηπεδούχου ομάδος.  

Επειδή μας περιμένει μια πολύ δύσκολη συνέχεια όπου θα κριθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, θέλουμε να βεβαιώσουμε το φίλαθλο κόσμο της Εορδαίας και του Εορδαϊκού ότι διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε τον Εορδαϊκό μας εκεί που ανήκει.

Σας περιμένουμε κοντά μας γιατί εσείς είστε η δύναμή μας ….!

Με τιμή
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.


Σχόλια