Γ’ ΕΠΣΚ: Αγγλικό διπλό του Μικροβάλτου στο Καλονέρι (φωτο - βίντεο)

Άρης Καλονερίου – Αίας Μικροβάλτου 3-4

Τη νίκη με το «αγγλικό» σκορ 3-4 εκτός έδρας  επί της ομάδας του Άρη Καλονερίου, κατέκτησε ο Αίας Μικροβάλτου το απόγευμα της Κυριακής 23 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται τρεις φορές, να ισοφαρίζονται ισάριθμες φορές από τους γηπεδούχους και να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα στο 90΄.
Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν πολύ καλή, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών αλλά βρέθηκε προηγούμενη μόλις με 1-2. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Καλονερίου να είναι λίγο καλύτερη αλλά να μην έχει καλές τελικές προσπάθειες.
Το αποτέλεσμα βέβαια με τη συνολική εικόνα του αγώνα, κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Τα γκολ της συνάντησης:
0-1 μόλις στο 3΄ για τους φιλοξενούμενους, από τον Σαΐτη με κοντινό σουτ, μετά από λάθος των αμυντικών
1-1 γρήγορη αντίδραση από τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν στο 6΄ με τον Δ. Καρτσιούνη
Στο 35΄ακυρώθηκε γκολ του Γιάννη Αλεξόπουλου σαν οφσάιντ, μετά από -μάλλον- λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη.
1-2 στο 42΄ με τον Αλεξόπουλο, με κοντινό πλασέ
2-2 στο 55΄, εκ νέου ισοφάριση για το Καλονέρι με κοντινό σουτ του Κουτσόγλου
2-3 στο 59΄ και πάλι μπροστά το Μικρόβαλτο, με έξοχη κεφαλιά του Γιαννόπουλου που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Θεοδουλίδη
3-3 στο 85΄, νέα ισοφάριση για τους γηπεδούχους με κοντινό σουτ του Χίκα
3-4 στο 90΄, με το νικητήριο γκολ για το Μικρόβαλτο να έρχεται μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Νίκου Νάστου και αυτογκόλ από αμυντικό των γηπεδούχων, στην προσπάθειά του να αποκρούσει τη μπάλα

Σχετικά καλή η διαιτησία των Παπαδημητρίου, Φτάκα, Χρυσοστομίδη, σε ένα ήσυχο παιχνίδι που «άναψε» στις καθυστερήσεις, οπότε και ο διαιτητής μετά από διαπληκτισμό άφησε και τις δυο ομάδες με παίκτη λιγότερο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Καλονερίου (Χασιώτης): Κεχαΐδης Γ., Ταγάρας Χαρ., Κορσαβίδης Ηλ., Σαριγιάννης Ξ. (81΄ Μουστάκας Β.), Καρτσιούνης Νικ. (46΄ Κεχαΐδης Ιωαν.), Καρτσιούνης Δημ., Κουτσόγλου, Περπερής Γ., Χίκα Α., Μπάτζιος Χ., Γκιαγκιάς Ν. (61΄ Γαβριηλίδης Γ.).
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Τζιούφας Ι.

Αίας Μικροβάλτου (Μαρκόπουλος Β.): Καβουρίδης Νίκος, Θεοδουλίδης Κώστας, Χαρισόπουλος Σωκράτης, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Νάστος Νίκος, Νάστος Στέφανος,  Αλεξόπουλος Γιάννης, Μάστορας Χάρης (46΄ Τζιούτζιος Γιώργος ), Μαρκόπουλος Βασίλης, Καβουρίδης Αχιλλέας.
Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Παπαδημητρίου Γεώργιος.


Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr








Σχόλια