Γ’ Εθνική: Χαλάστρα σε τρεις έκανε η Κοζάνη -Σημαντικό διπλό του Πυρσού - Ανατροπή και μεγάλη νίκη για Καστοριά - Παλικαρίσιο βαθμό πήρε ο Καστωρ

Καμπανιακός – Κοζάνη 0-1
Κοζάνη 
 Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Κοζάνη, η οποία νίκησε στη Χαλάστρα 1-0 τον Καμπανιακό και μείωσε την απόσταση της από την κορυφή.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 16’ ο Προβίδας εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ο Καμπανιακός ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, έχοντας μια κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Ραγκαβίνας στο 66’ αστόχησε από ευνοϊκή θέση.Στο 75΄μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη με τον Πιπινίκα .

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Υφαντίδης): Παππάς, Τσατσαλιός, Παπαζης, Γαβανάς, Ρακαβίνας (78’ Ιωάννου), Αντωνιάδης, Χατζόπουλος, Υψηλός, Χρήστου, Λαγκώνας 46 Μεσσιάρης, Προβατίδης (62’ Μουρουζίδης).

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης , Χαματάι (83’ Ντεμιράι), Τραυλός, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Η. (80’ Κούτσομήτρος), Τσικόπουλος Ι., Προβίδας (24’ Πιπινίκας), Ταφαρλής, Ματούλας

Θεσπρωτός - Πυρσός Γρεβενών 0-1
 Νικηφόρα πέρασε από την Ηγουμενίτσα ο Πυρσός Γρενεβών, που επικράτησε δύσκολα 1-0 του Θεσπρωτού.
Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες και λίγες φάσεις, όμως και οι δύο ομάδες πλησίασαν το γκολ. Τελικά, ο Πυρσός ήταν αυτός που ευτύχησε να σκοράρει στο 84’ με τον Τζερεμέ για το 0-1. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σ. Παππάς αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον διαιτητή Παναγιωτόπουλο.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Πάντος, Σταυρίδης, Σιάννης, Μηνάς, Βαρτζιώτης, Μπάρκας, Μώκος, Ντόκος, Παππάς Δ., Μπούρμπος (80’ Μητσέλος Α.), Παππάς Σ. (70’ Νταής)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης. Μποζιάρης, Αθανασιάδης, Σκέντος, Κυριακίδης, Ιωαννίδης (68’ Κοτσαντίσογλου), Κοσμίδης, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Δούμας (55’ Σικαλόπουλος), Γκέτσιος (70’ Ελευθερίου)

Εθνικός Φιλιππιάδας-Κάστορας 0-0
Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση στη Φιλιππιάδα, με τον Εθνικό να μην μπορεί να νικήσει τον Κάστορα.
Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν έβαλαν γκολ. Στο 41’ ο Σαπανίδης είχε δοκάρι σε σουτ, στην πιο κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων. Στο 77’ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ο Κάστορας επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά, αλλά η πίεση του δεν απέδωσε καρπούς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Καλομοίρης, Μούτος, Γεωργάρας (54’ Μπεζεβέγκης), Δάρδας, Παπαβασιλείου, Γατσέλος, Κολιάκης, Σαπανίδης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου, Τσακανίκας
ΚΑΣΤΩΡ (Θεόδωρος Ποντίκης): Στόϊκος, Μαρκόπουλος, Σαλαβρίνας, Δινάδης, Μήνος, Μπακιρτζής, Μηλιάτης (66’ Καρανάσιος), Ιωαννίδης, Αντωνιάδης Γ., Τζιώτζης (90’ Μαντζάνας), Αντωνιάδης Κ. (87’ Γκουρλιάς)

Καστοριά - Κεραυνός Θεσπρωτικού 4-2
Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στην Καστοριά, με τους «γουναράδες» να παίρνουν σπουδαία νίκη επί του Κεραυνού Θεσπρωτικού με 4-2.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα, αλλά η Καστοριά κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη. Στο 28’ ο Κολιός με σουτ έκανε το 0-1, αλλά στο 30’ ο Γανώλης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35’ ο Αντωνίου έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Κεραυνό, όμως ο Σαββαΐδης στο 45’ με διαγώνιο σουτ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Καστοριά κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του Γανώλη και την αποβολή του Πάσχου. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 3-2. Στο 52’ ο Αλεξανδρίδης πέτυχε με πλασέ το 4-2. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στο 88’ ο Α. Παπαδόπουλος είχε δοκάρι.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ανδρέας Λέτσιος): Μουρζίδης, Χριστοφορίδης, Τσόπρας (57’ Μαντζάνας), Αναγνωστόπουλος, Κεφάλας, Ποπζαφιροφ, Λαζαρίδης, Σολομωνίδης (46’ Αλεξανδρίδης), Γανώλης, Παπαδόπουλος Δ. (80’ Παπαδόπουλος Α.), Σαββαΐδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Φίλιας, Βάσκος, Κούσης Σ., Κωστακιώτης (50’ Τζιάκος), Τούσκας, Αντωνίου (69’ Μακρής), Μπουρδούβαλης, Κατσαρός, Κούσης Σ. (70’ Τάπρατζης), Κολιός, Δήμος

Σχόλια