Α’ ΕΠΣΚ:Πήρε τη νίκη με σύμμαχο τον αέρα η Ακρινή ( φωτο - βίντεο)

Απόλλων Ακρινής – Μακεδονικός Κοζάνης 2-0
Έχοντας ευνοϊκό τον άνεμο στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων κέρδισε τον Μακεδονικό, που πάλεψε, είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε. Μοιραίος παίκτης των φιλοξενούμενων ο Σέχι, που έχασε τα τετ-α-τετ (14΄ άουτ, 43΄ απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και 74’ μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος), στο 20΄ κεφαλιά του Θωμαΐδη στο κάθετο δοκάρι.


Στο 47’ σουτ του Χατζίδη, αποκρούει ο Βαρυτιμίδης.
Στο 49΄ σέντρα-σουτ του Κιβρακίδη στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαλονικίδης με κεφαλιά το 1-0, στο 58΄ σουτ του Ουρμπάνικ στη συμβολή των δοκών, στο 60΄ φάουλ του Ευθυμιάδη στο πάνω μέρος της δοκού.
Στο 70΄ ο Μακεδονικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ζαχαριάδη από τον τερματοφύλακα, στο 71΄ κόρνερ του Κιβρακίδη και με κεφαλιά ο Γ. Αντωνιάδης το 2-0.
Στο 81’ δυνατό σουτ του Ουρμπάνικ, πέφτει στη γωνία του και διώχνει ο Παπαδόπουλος.
Στο 92΄ ο Βαρυτιμίδης απέκρουσε ωραίο σουτ του Χατσίδη. Παράπονα από τη διαιτησία του Τσιγγένη εξέφρασε ο Μακεδονικός, για τη φάση του 70’ (πέναλτι στο Ζαχαριάδη).
Επόπτες οι Μπέλτσου, Μ. Παπαδόπουλος  

Απόλλων Ακρινής (Βοριαζίδης): Παπαδόπουλος, Πεχλιβανίδης (46΄ Χατσίδης), Κιβρακίδης, Ευθυμιάδης, Θ. Αντωνιάδης, Γαρσλιάν, Τσαβδαρίδης, Θωμαϊδης, Σαλονικίδης (87΄ Δημητριάδης), Φωτιάδης, Γ. Αντωνιάδης (74΄ Αποστολίδης).



Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Στ. Πιλικίδης, Αντωνόπουλος, Μαμάτσιος (46΄ Ουρμπάνικ), Σέχι, Μπέμπης (46΄ Πελέκας), Τσατσόπουλος, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Μυλωνάς (80΄ Γκούμας), Ζαχαριάδης. 

φωτορεπορτάζ του αγώνα 



Σχόλια