Γ’ Εθνική: Τέλος στα όνειρα για την Κοζάνη… (φωτο - βίντεο)

Κάνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κοζάνη, καθώς κέρδισε την τοπική ομάδα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης, παρουσία 1.500 περίπου φίλων και των δυο ομάδων σε ένα παιχνίδι που έγινε για την 23η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Η Λάρισα πλέον είναι το απόλυτο αφεντικό… του ομίλου με 8 βαθμούς διαφορά από την Κοζάνη και 6 από την Τσαριτσάνη. Στο πρώτο μέρος και μόλις στο 4΄με το Κοζανίτη Καρακατσάνη η Λάρισα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Πατηνιώτης μετά από πάσα του Γκούρτσα «έγραψε» το 2-0 και έστειλε τους «βυσσινί» στα αποδυτήρια με «αέρα» δύο τερμάτων στο 45΄.  Η Κοζάνη στο 25’ λεπτό με τον Μπουλγουρίδη είχε μια καλή ευκαιρία. Στο 67’ η ΑΕΛ σημείωσε τρίτο τέρμα με «δράστη» πάλι τον Πατινιώτη που με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Αμπατζίδη. Στο 87΄ ο Πατινιώτης μετά από ασίστ του Γκούρτσα, σούταρε και ολοκλήρωσε έτσι το καλύτερο του παιχνίδι του με τα «βυσσινί». Η Κοζάνη, κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής με το Μαλούτα στο 90΄.



Κοζάνη (Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Μπουλγκουρίδης, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος (72΄ Μαλούτας) Ι., Τσικόπουλος Η., Πιπινίκας, Ταφαρλής (77΄ Ντεμιράϊ), Ματούλας (58΄ Παπαδόπουλος).



ΑΕΛ (Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σαββίδης, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας (90΄ Κορομηλάς), Πατινιώτης, Τσεμπερίδης, Στεφανίδης (88΄ Μπουσινάκης), Γκούρτσας, Καρακατσάνης (72΄ Μπλέντι).
Θανάσης Τέγος
kozan.gr

Το πρώτο γκολ της Λάρισας



...φάσεις και γκολ του αγώνα 





Δεν τα κατάφερε ο Πυρσός
Δεν τα κατάφερε ο Πυρσός απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι πράσινοι αν και προηγήθηκαν στο 42’ με τον Κοσμίδη, γνώρισαν την ήττα με 1-2. Τα γκολ για τον Οικονόμο πέτυχε ο Κωστούλας στο 70’ 1-1 και ο ίδιος παίκτης στο 72’ πραγματοποίησε την ολική ανατροπή για την ομάδα του 1-2. Να πούμε ότι η Τσαριτσάνη είχε και δύο δοκάρια με τον Κωστούλα στο 12’ και τον Κουμπούρα στο 26’.     

Παλικαρίσια ισοπαλία για την Καστοριά

Αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, οι "Γουναράδες" κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στα Γιάννενα κόντρα στην Δόξα Κρανούλας. Στο 8' ο Νάσιος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και με την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Αναγνωστόπουλος έφερε το ματς στα "ίσια". Η Κρανούλα, πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 64ο λεπτό με τον Διαμαντή και το τελικό 2-2 έγραψε ο Αλέκος Παπαδόπουλος που-πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μίμη Παπαδόπουλου-στο 84’.

Ο Κάστορας, αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Τζιώτζη στο 43’, δεν κατάφερε να πάρει και κάτι θετικό, καθώς ο ανώτερος Θεσπρωτός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, πετυχαίνοντας 3 γκολ στην επανάληψη!
 Δημήτρης Νατσούλης

Δείτε τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Συνοπτικά όλο το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Γ' Εθνικής.

23η  αγωνιστική
Πυρσός Γρεβενών-Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2
Κάστορας-Θεσπρωτός 1-3
Κοζάνη-ΑΕΛ 1-4
Πρέβεζα-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-2
Δόξα Πενταλόφου-Καμπανιακός 2-1
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Όλυμπος Κέρκυρας 4-1
Οδυσσέας Κορδελιού-Τηλυκράτης Λευκάδας (3-0 α.α)
Δόξα Κρανούλας-Καστοριά 2-2

Βαθμολογία (23 αγώνες)
1. AEΛ 54
-------------------------------------------------
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 48
3. Κοζάνη 46
4. Εθνικός Φιλιππιάδας 42
5. Οδυσσέας Κορδελιού 41
6. Καστοριά 40
7. Θεσπρωτός  39
8. Δόξα Πενταλόφου 39
-------------------------------------------------
9. Καμπανιακός 36
10. Πυρσός Γρεβενών 33
11. Δόξα Κρανούλας 29
12. Πρέβεζα 21
13. Κάστορας 17
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού 17
15. Όλυμπος Κέρκυρας 14
16. Τηλυκράτης Λευκάδας -
*Ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική 
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη
Κάστωρ – Πυρσός Γρεβενών
Θεσπρωτός – Πρέβεζα
Τηλυκράτης Λευκάδας – Καστοριά
Εθνικός Φιλιππιάδας – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Όλυμπος Κέρκυρας – Δόξα Κρανούλας
Λάρισα – Δόξα Πενταλόφου

Καμπανιακός – Οδυσσέας Κορδελιού 

Σχόλια