Γ’ ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβάλτου – ΑΣ Καρυδίτσας 2-0

Μετά από πολύ μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, ο Αίας Μικροβάλτου επιβλήθηκε του Α.Σ. Καρυδίτσας με 2-0, την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.

Το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου -στο 47΄-, όταν μετά από επέλαση και συρτή σέντρα του Αντώνη Γιαννόπουλου από αριστερά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο επερχόμενος Γιώργος Τζιούτζιος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για το Μικρόβαλτο.
Πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήταν ο Αντώνης Γιαννόπουλος, όταν στο 72΄ βγήκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή μετά από κάθετη μπαλιά, όπου ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα. Πέναλτι και αποβολή ήταν η απόφαση του διαιτητή, που έφερε στα 11 μέτρα τον Κώστα Θεοδουλίδη, που ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις 1-2 καλές προσπάθειες των φιλοξενούμενων που δεν καρποφόρησαν.

Καλή η διαιτησία των Ε. Σουλίδη – Δραγώγια – Πραχάλη, σε ένα ήρεμο παιχνίδι που μόνο αμφισβητούμενες φάσεις δεν είχε.

Ένας διαιτητής πάντως που, εντελώς αναιτιολόγητα, θέλησε να γίνει ο πρωταγωνιστής  στο παιχνίδι, όταν …απέβαλε τον υποφαινόμενο υπογράφοντα φωτορεπόρτερ από τον αγωνιστικό χώρο, -αρνούμενος να δει το «Δελτίο Εκπροσώπου Τύπου» της ΕΠΣΚ που κατέχω-, απειλώντας με …αποχώρηση από το γήπεδο! Αστειότητες,- ακόμη κι αν με το γράμμα του κανονισμού έπρεπε να …παρουσιαστώ πριν την έναρξη του αγώνα (μέχρι τώρα σε δεκάδες παιχνίδια και με τον ίδιο σε αρκετούς αγώνες διαιτητή, δεν μου είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο)-, που δεν βοηθούν το άθλημα….

Άτυχη στιγμή της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Καραθανάση Μανόλη που διακομίστηκε στο Μαμάτσιο Νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πόδι.  

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Καβουρίδης Νίκος, Παλιανόπουλος Σάκης, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης, Αλεξόπουλος Γιάννης, Θεοδουλίδης Κώστας, Παπαδημητρίου Γιώργος, Τζιούτζιος Γιώργος, Μαρκόπουλος Βασίλης, Παλιανόπουλος Νίκος, Αλεξόπουλος Αχιλλέας.
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καβουρίδης Αχιλλέας.

Α.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ
: Τούνας Νικ., Παυλίτσας Φωτ. (62΄ Καρράς Ελευθ.), Καραθανάσης Εμ. (77΄ Μάστορας  Παν.), Ασβεστάς Χαρ., Παπανικολάου Αργ., Τζήκας Γεώργ., Παπανικολάου Νικ., Στεργιόπουλος Χαρ., Σκουτέλας Νικ., Τσιφτσής Γεωργ.(46΄ Παπανικολάου Γεώργ.), Πασιάκος Ιωαν..
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καραθανάσης Ευαγγ., Μπουρέλος Θεοδ., Σκόρδας Αθαν., Τακιρόπουλος Παρ..


Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr




Σχόλια