Α’ ΕΠΣΚ: Νίκη ασφαλείας για το Μακεδονικό (φωτο - βίντεο)

Μακεδονικός Κοζάνης – Μακεδονικός Φούφα 2-1
Ένας ψυχωμένος Μακεδονικός Κοζάνης , που αν και δεν κατέθεσε επί χόρτου του Στρατιωτικού γηπέδου υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι του, είχε συγκεκριμένο πλάνο που το υπηρέτησε εξαιρετικά, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1, απέναντι  στον αδιάφορο βαθμολογικά Μακεδονικό Φούφα που έπαιξε όμως για τον εαυτό  του, την ιστορία του και την αξιοπρέπεια του.

Τη διαδρομή κόλαση-παράδεισος σε δεκαεφτά  λεπτά έκανε ο Μακεδονικός οποίος πήρε σπουδαία νίκη- ασφαλείας , με ανατροπή του σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάγωσαν το Στρατιωτικό στο 15΄ με γκολ του Πολυχρονίδη. Οι γηπεδούχοι όμως ευτύχησαν να ισοφαρίσουν γρήγορα με τον Πελέκα στο 17΄και να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 32΄με τον Ζαχαριάδη.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες . Να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες από το 80΄έπαιξαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Περιχανά (Φούφα) και του Μυλωνά (Μακεδονικό) με απευθείας κόκκινη κάρτα

Το φιλμ του αγώνα
Στο 3’  φάουλ Πελέκα, η μπάλα γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 12’ διαγώνιο σουτ του Κοτζαφίλιου, λίγο έξω.
Στο 15’  κάθετη μπαλιά του Σιδηρόπουλου στον Πολυχρονίδη που θα πλασάρει τον Βαρυτιμίδη και θα γράψει το 0-1.
Στο 17΄ο Πελέκας από το χώρο του κέντρου θα φτάσει στα όρια της περιοχής και  με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Μπίντση ισοφαρίζοντας  σε 1-1
Στο 22΄κόρνερ Τοπάλη κεφαλιά Ίτσκου  λίγο έξω
Στο 30΄ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή του  Πιλικίδη Αργ. η μπάλα θα γλείψει το οριζόντιο δοκάρι .
Στο 32΄ο Πελέκας θα κερδίσει την μονομαχία , κάθετη μπαλιά τετ α τετ στον Ζαχαριάδη που θα πλασάρει εύστοχα τον Μπίντση φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι 2-1.
Στο 50΄Ζαχαριάδης ένα δύο με τον Πελέκα , σουτ του τελευταίου λίγο έξω.
Στο 62΄ο Σιδηρόπουλος  στον Χατζηρούμπη αυτός με τη μία στρώνει στον Πολυχρονίδη που θα πιάσει το δυνατό σουτ από καλό σημείο άουτ .
Στο 71΄σουτ δυνατό του Φαχαντίδη πέφτει ο Βαρυτιμίδης στη γωνία του  και διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 77΄διαγώνιο πλασέ Πιλικίδη Αργ. διώχνει σε κόρνερ ο Μπίντσης
Στο 81΄απευθείας κόκκινη σε Περιχανά και Μυλωνά .
 Στο 88΄ένα - δύο Πελέκα , Μπέμπη ο τελευταίος θα σουτάρει ,άουτ.


Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Αντωνόπουλος, Μαμάτσιος, Μυλωνάς, Αργυρόπουλος, Ζαχαριάδης (92’ Γκούμας), Πελέκας (90’ Urbanik), Πιλικίδης Αργ., Τσατσόπουλος, Πιλικίδης Στ., Μπέμπης.

Μακεδονικός Φούφα (Καραγκιολίδης): Μπίντσης, Λεμονής, Ίτσκος, Κοτζαφίλιος, Περιχανά, Πολυχρονίδης (72’ Μποτσιφάρας), Σιδηρόπουλος, Τοπάλης, Φαχαντίδης, Δούφας (60’ Χατζηρούμπης), Κισκιλίδης (88’ Γκόλης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Μπαλιάκας, Γκέκα




Σχόλια