Με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά ο Ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ και ΝΕΩΝ ΕΡΜΑΚΙΑΣ

Μπορεί η ομάδα του Μακεδονικού ΕΡΜΑΚΙΑΣ να έχει πάψει να είναι ενεργή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες εδώ και 14 χρόνια και να μην έχει γήπεδο ποδοσφαίρου όμως αυτό που γίνετε για πέμπτη συνεχή χρονιά είναι πραγματικά απίστευτο.
Και φέτος διοργανώθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ και ΝΕΩΝ ΕΡΜΑΚΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή ποδοσφαιριστών ενεργών και μη ενεργών που έδειξαν ότι είχαν και έχουν μεράκι για το ποδόσφαιρο και αγάπη για το χωριό καταγωγής τους.

Εκτός αυτού παρά τις κακές καιρικές συνθήκες δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρακολούθησαν το παιχνίδι και χειροκρότησαν τους συμμετέχοντες ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο αγώνας ήταν αμφίρροπος αφού η ομάδα των νέων προηγήθηκε με 1-0 με τον ΤΕΡΠΟ ΓΙΩΡΓΟ που βγήκε στην πλατύ της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα.
Η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ισοφάρισε τα τέρματα πριν λήξη του ημίχρονο με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του ΚΑΡΑΤΕΡΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ από τα 25 μέτρα στο γάμα της εστίας του τερματοφύλακα.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ονειρικά για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ και έτσι με γκολ του ΣΑΚΚΟΥ ΑΝΤΩΝΗ μετά από λάθος του τερματοφύλακα και πλασάροντας σωστά έξω από την περιοχή και γκολ του ΣΑΚΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με ατομική προσπάθεια αδειάζοντας 4 αμυντικούς το σκορ διαμορφώθηκε στο 1-3 για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.
Μετά από αυτό λίγο η χαλάρωση των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ και λίγο το ξύπνημα των ΝΕΩΝ και με γκολ του ΡΟΥΣΣΗ ΘΕΟΔΩΣΗ βγαίνοντας πάλι στην πλάτη της άμυνας σουτ από 40 μέτρα του ΓΚΟΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Και γκολ του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ έγινε το 4-3 για την ομάδα των ΝΕΩΝ.
Το τελικό 4-4 έγινε από εύστοχο χτύπημα πέναλτι από ποιον άλλον; όνομα αυτού...ΓΙΑΝΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΤΖΑΚΙ) και τον διαιτητή της συνάντησης μετά από 10 λεπτά να σφυρίζει την λήξη της αναμέτρησης δίνοντας ραντεβού του χρόνου με υγεία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Σχόλια