Πρωταθλήτρια η Νότια Ζώνη στους Παίδες (βίντεο)

Η Νότια Ζώνη κατέκτησε τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων, νικώντας με 1-0 στον τελικό της διοργάνωσης τη Βόρεια Ζώνη, τη Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου. Την αναμέτρηση στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης έκρινε το γκολ του Ρούνη στο 71ο λεπτό με διαγώνιο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Η Βόρεια Ζώνη ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και πίεζε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι ενώ δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τον Πιτσιάβα, όμως σε μια από τις αντεπιθέσεις της Νότιας δέχθηκε το γκολ και στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι.
Η αναμέτρηση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του epo.gr
 
ΒΟΡΕΙΑ ΖΩΝΗ: Παπάζογλου, Σωτηρίου, Ιτσκάρας, Ζαφειρίου, Βουτσάς, Διαμαντής (76’ Ντουμάνης), Μελίοπουλος, Καράμπελας, Πιτσιάβας, Νεοφυτίδης (74’ Οκάν), Μαλαδένης (54’ Ιωάννου).
Αναπληρωματικοί: Πάτσικας, Ζουρνατζίδης, Κύρτσος, Μιχαηλίδης, Σπυρίδης, Τριανταφύλλου.

ΝΟΤΙΑ ΖΩΝΗ: Τσαπαράς, Μαργαρίτης, Καφεντζής, Βιταλιώτης, Στυλιανόπουλος, Αντζούλας, Κανελλόπουλος (54’ Ρούνης), Μουρελάτος (80’ Ντόβας), Τσιριγώτης, Κατσούκης, Βασιλέρης (61’ Χριστόπουλος).
Αναπληρωματικοί: Σταμούλης, Φωτόπουλος, Πετεινάτος, Γλέζος, Παπαθεοδωρίδης.




Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης με βοηθούς τους Παντελή Κύφο, Αναστάσιο, Γιαμούζη, ενώ καθήκοντα 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ VIDEO


epo.gr

Σχόλια