Πυγμαχία: ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ … ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ (φωτο)

Μεγάλη επιτυχία του  Εθνικού Κοζάνης στην Άρτα
Η συστηματική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στον Εθνικό Κοζάνης στην πυγμαχία συνεχίζει να αποδίδει καρπούς και με τις επιτυχίες του, να μας κάνει όλους περήφανους!

Από την Παρασκευή 25/04/2014 έως και την Τρίτη 29/04/2014 οι πυγμάχοι του Εθνικού με συνεχείς νίκες έφεραν τον κοζανίτικο  σύλλογο  στην πρώτη θέση,  Άξιο Πρωταθλητή  και Πολυνίκη  του θεσμού.  
Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή Σταύρο Καλαμάρα και στους πυγμάχους για την μεγάλη επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας που διεξήχθη στην Άρτα.
Οι τρεις πυγμάχοι Κυριακίδης Ανέστης (64κ), Τανής Νικόλαος  (75κ) και Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος (81κ) πήραν το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία.
Συγκεκριμένα ο  Κυριακίδης Ανέστης (64κ) κέρδισε στον τελικό τον Χαλυβόπουλο Μάριο του Άρη Νικαίας.  
Ο Τανής Νικόλαος  (75κ)  και ο Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος (81κ) δεν αγωνίστηκαν στους τελικούς λόγω μεγάλης συμμετοχής και φόρτου του προγράμματος.
Να τονίσουμε ότι ο Τανής Νικόλαος στα 75κ, στον ημιτελικό κέρδισε τον Μακρή Παναγιώτη του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών με εγκατάλειψη στον 2ο γύρο και θα αγωνιστεί στον τελικό με τον Βεντούρη Μιχαήλ της Πυγμής Πάτρας.
Ο Χάρης Σιδηρόπουλος στα 81κ, κέρδισε στα σημεία τον Ποιμενίδη Γιώργο του Βλαδημήρ ΑΣ. και θα αγωνιστεί στον τελικό με τον Βλάχο Γεώργιο του Περάματος Αθηνών.
Ο  Τζάλιας Μιχάλης   (91κ)  κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο.

Την απονομή στους Πρωταθλητές έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας  – Πυγμαχίας  κ. Τρικαλιώτης Περικλής.

Η Ομοσπονδία στο επόμενο εικοσαήμερο θα ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία και την πόλη που θα διοργανώσει τους τελικούς. Οι πόλεις που τους διεκδικούν είναι Σαντορίνη, Πάτρα και Αθήνα.

Παρόλα αυτά και ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν στους τελικούς οι δύο πυγμάχοι μας, η συγκομιδή των βαθμών ήταν τέτοια που έβγαλε Πρωταθλητή τον Εθνικό Κοζάνης.  













Σχόλια