Α.Σ. "Το Βελβεντό" : Εμπαιγμός εργαζομένου στο ΔΑΚ Βελβεντού

Ως μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου "ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ" καταγγέλλουμε τον εμπαιγμό εργαζομένου υπεύθυνου για τους εξωτερικούς χώρους και τη φροντίδα των γηπέδων του ΔΑΚ Βελβεντού.
Εδώ και δύο τουλάχιστον μήνες ο εν λόγω εργαζόμενος λαμβάνει συνεχώς αλλεπάλληλες υποσχέσεις για εξόφληση των δεδουλευμένων του για το β' Εξάμηνο του 2013,
από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, όμως κάθε φορά υπάρχει και νέα αιτία καθυστέρησης. Στην τελευταία δε ενημέρωσή του, έλαβε σαφής διαβεβαιώσεις παρουσία μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας προ 12ημέρου, ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ελάμβανε το ποσό που δικαιούταν. Αλλά αντί για την αμοιβή του, η οικονομική τακτοποίησή του, παραπέμφθηκε για μετά το Πάσχα, χωρίς σαφή χρονικό προσδιορισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί η αποζημίωση του συγκεκριμένου εργαζομένου, αλλά στο παρελθόν όταν δινόταν διαβεβαιώσεις, ιδιαίτερα κοντά σε εορταστικές περιόδους, ακολουθούσε η τακτοποίηση των υποχρεώσεων για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Αυτή τη φορά όμως η καθυστέρηση ξεπέρασε κάθε χρονικό προηγούμενο. 
Ως ο κύριος φορέας που αξιοποιεί τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την μακρά ολιγωρία στην τακτοποίηση των υποχρεώσεων προς έναν υπάλληλο που κάνει τη δουλειά του με άριστα αποτελέσματα, τα οποία είναι παραδεκτά ακόμα και από τον ίδιο τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος κατά την τελευταία του επίσκεψη προ εξαμήνου στο ΔΑΚ Βελβεντού, εκφράστηκε θετικά τόσο ως προς τη λειτουργικότητα του, όσο και ως προς την προβολή της περιοχής μας, δεδομένης της επισκεψιμότητας του συγκεκριμένου Κέντρου από Ομάδες πανελλήνιας εμβέλειας, τις ανάγκες των οποίων εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο ο συγκεκριμένος εργαζόμενος.
Καλούμε τη Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τον κ. Δήμαρχο να μεριμνήσουν το ταχύτερο δυνατό για την τακτοποίηση των Οικονομικών εκκρεμοτήτων με τους υπαλλήλους του Αθλητικού Κέντρου μας, ώστε αυτοί να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους κατά την θερινή περίοδο, όπου η φροντίδα στους εξωτερικούς χώρους και τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι επιβεβλημένη.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. "Το ΒΕΛΒΕΝΤΟ". 


Σχόλια