ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Σ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

Η αγωνιστική περίοδος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και η ομάδα μας επιστρέφει ως πρωταθλήτρια στην Ά ερασιτεχνική . Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλες δηλώσεις αλλά με σκληρή δουλειά και επιμονή καταφέραμε να υλοποιήσουμε το στόχο της άμεσης επανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Πρώτα από όλους θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κύριο Καραθανάση και τους παίκτες της ομάδας μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει σε αυτούς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει επίσης στους φιλάθλους της Αιανής που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν αγκαλιάσει τον σύλλογο, δίνουν το παρών σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα μας και στηρίζουν ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Κοζάνης για την άριστη συνεργασία.
Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, η θητεία του Δ.Σ λήγει το καλοκαίρι και το προσεχές διάστημα θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για τον επόμενο στόχο που είναι η καθιέρωση της ομάδας στην Ά κατηγορία.

Το Δ.Σ

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ

Σχόλια