Β’ ΕΠΣΚ Λευκή ισοπαλία στο Καρυοχώρι (βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου – Ποντοκώμη 0-0
 Ισόπαλο 0-0, τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στο Βέρμιο Καρυοχωρίου και της Ποντοκώμης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ Κοζάνης και για τον 2ον όμιλο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί και δάφνες ποιότητας μιας και είχαμε πολλά λάθη και από της δυο ομάδες.
Λίγες καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι για την ομάδα της Ποντοκώμης προς το τέλος του αγώνα. Η χρονιά για την ομάδα του Βερμίου έκλεισε στην 7 θέση με 30 βαθμούς.
Εδώ να επισημάνουμε ότι η ομάδα του Βερμίου προετοιμάζετε για το 2ο  τουρνουά που θα είναι και επετειακό μιας και κλείνει η ομάδα τα 60 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα γίνει στις 16-17 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Φάσεις και γκολ
Στο 15΄  την πρώτη καλή φάση την είχε η ομάδα του Βερμίου που σε σουτ λίγο μετά το κέντρο από τον Πιρίτσαους η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 29 απάντηση από την Ποντοκώμη όταν σε σέντρα που έβγαλε ο Βαρταλάμης η μπάλα πήγε στον BAMI ALFRED που μονός του και από πλάγια στην περιοχή έπιασε το σουτ αλλά κατέληξε άουτ.
Στο 49΄  με την έναρξη του δευτέρου είχαμε την ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε μπροστινή μπαλιά του Σουμελίδη στον Παπουλίδη αυτός έφυγε από πίσω από τους αμυντικούς έκανε το σουτ αλλά κατέληξε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 56΄ ευκαιρία για το Βέρμιο όταν κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρωσσίδης που έκανε απευθείας το σουτ αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Στο 78΄ έχουμε ένα ωραίο σε εκτέλεση φάουλ από τον BAMI ALFRED αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την συμβολή των δοκαριών και κατέληξε άουτ.
Στο 84΄ δοκάρι για την Ποντοκώμη όταν σε σέντρα που έβγαλαν η παίκτες της ομάδες μετά από λάθος του τερματοφύλακα έπιασε την κεφάλια ο Μαυροματίδης ανάμεσα από δυο παίκτες του Βερμίου, αλλά η μπάλα κατέληξε στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
Στο 86΄ωραίο σουτ του Γκιούρου έξω από την περιοχή μπλόκαρε θεαματικά ο τερματοφύλακα της Ποντοκώμη.

Διαιτητής: Χονδροματίδης
Βοηθοί: Φραντζοπούλου, Μιχαηλίδης

Βέρμιο Καρυοχωρίου( Νικος Γεωργιαδης): Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης( 67΄ Χαραλαμπίδης Δ), Πιρίτσαους, Ρωσσίδης, Αμπατζίδης ( 86’ Γκαλαφάγκας), Πουλτίδης, Παπουλίδης, Κοτταρίδης, Γκιούρος, Σουμελίδης.
Στην αποστολή ήταν: Χατζηλιάδης, Χαραλαμπίδης Σ, Αλιατίδης, Χαραλαμπίδης Αμβρ, Αντωνιάδης.
Α.Σ.  Ποντοκώμης( Γιώργος Φερλαχίδης): Χρυσοστομίδης, Μιχαηλίδης, Καλτσούνης, Ψάρρας, Τσαρσιταλίδης, Τσακιλτζίδης, Βαρταλάμης, Μαυροματίδης, Παρασκευόπουλος, Ευαγγελόπουλος, BAMI ALFRED.
Στην αποστολή ήταν : Αναστασιάδης, Κωνσταντινίδης.

Γραφείο τύπου
Α.Σ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ 



Σχόλια