Πυγμαχία: Φοβερές εμφανίσεις του Εθνικού Κοζάνης στην Άρτα Συνεχείς αγώνες …. Συνεχείς νίκες !!!

Τανής Νίκος
Με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών προχωράει η συμμετοχή των τεσσάρων αθλητών του Εθνικού Κοζάνης στην Άρτα,  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας με σκοπό την άνοδο στην Α’ κατηγορία.  Να τονίσουμε ότι η συμμετοχή συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, είναι μεγάλη και συγκεκριμένα φτάνει τους 68 συλλόγους.  
Σύμφωνα με τις εμφανίσεις των πυγμάχων του Εθνικού Κοζάνης κι εάν συνεχίσουν να  καλά στους αυριανούς ημιτελικούς και τελικούς, ο Εθνικός  με αξιώσεις χτυπάει μια από τις πρώτες τρεις θέσεις.  
Αναλυτικά οι εμφανίσεις των αθλητών του Εθνικού:

Ο  Κυριακίδης Ανέστης (64κ) κέρδισε στον ημιτελικό τον Αναστασιάδη Θωμά του Πολυδεύκη και αγωνίζεται αύριο στον τελικό με τον Χαλυβόπουλο Μάριο του Άρη Νικαίας.  

Ο Τανής Νικόλαος  (75κ) κέρδισε τον Κιέσογλου του ΠΑΟΚ 3-0 και αύριο αγωνίζεται στον ημιτελικό με τον Μακρή Παναγιώτη του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος (81κ) κέρδισε  με διακοπή στον 1ο γύρο τον Αποστολά Θεοδόσιο των Καλιφιών Ρόδου και αγωνίζεται αύριο στον ημιτελικό με τον Ποιμενίδη Γιώργο του Βλαδημήρ ΑΣ.

Ο  Τζάλιας Μιχάλης   (91κ) έχασε σήμερα στα σημεία από τον Πλέφτη Παναγιώτη του ΑΣ ΗΡΑ Νικαίας και κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο


Σχόλια