ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης: Αποχωρούμε από τη διαδικασία συζητήσεων με το ΓΣΚ Λασσάνης

ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης – Δελτίο Τύπου


Το ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης …
Στην προσπάθειά του να πρεσβεύσει το αύριο σε σκέψη, νοοτροπία, αφοσίωση στην πρόοδο του μπάσκετ και στα αθλητικά ιδεώδη ανακοινώνει ότι:
ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΖΥΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ ΓΙΑ τους ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:



  1. Σε καμία συνάντηση των Δ.Σ. των δύο συλλόγων δεν προήλθε κανένα άλλο μέλος του Δ.Σ. του Λασσάνη πέραν του κου Μασμανίδη.
  2. Ουδείς εκ του Λασσάνη (κατά δήλωση του κου Μασμανίδη) πρόκειται να είχε οικονομική συνεισφορά ή διοικητική θέση στο νέο σύλλογο που θα προέκυπτε.
  3. Δεν μας γνωστοποιήθηκαν οικονομικές – διοικητικές εκκρεμότητες του Λασσάνη προς τρίτους ώστε να προληφθούν τυχόν επιβαρυντικές καταστάσεις για το μέλλον.  
  4. Ξεπερνώντας τους ενδοιασμούς μας και με θετική διάθεση, στη συνάντησή μας του Σαββάτου 29/03/2014 φτάσαμε στο δια ταύτα και στα πιο καθοριστικά και ουσιαστικά ερωτήματα: Θα παραχωρηθούν αθροιστικά οι ώρες προπόνησης των Διοσκούρων και του Λασσάνη στο νέο Σωματείο (όντας με διπλάσια τμήματα και αθλητές); Θα υπάρξει ευνοϊκή αντιμετώπιση όπως υποσχέθηκε ο Δήμος Κοζάνης μέσω του κ. Προέδρου του Ο.Α.Π.Ν., για τα Σωματεία που θα συγχωνεύονται (απαλλαγή από πληρωμή των ωρών προπόνησης και εξυπηρέτηση στις εντός Νομού μετακινήσεις); Και ενώ τη Δευτέρα 31/03/2014, ξεκινήσαμε τη διαδικασία προσέγγισης και επαφών με τους αρμόδιους φορείς  (Δήμος Κοζάνης) για διευκρίνιση των παραπάνω ερωτημάτων, έκπληκτοι ακούσαμε τον κ. Μασμανίδη, στη βραδινή εκπομπή του west channel “Ματιές στα σπορ”, χωρίς καν να μας ενημερώσει να αρνείται αυτό που επί μήνες μας παρακαλά, απορρόφηση του Σωματείου που εκπροσωπεί, από τους Διόσκουρους.     
  5. Εκφράζουμε την εκ των ουκ άνευ αδυναμία μας να συνεργαστούμε με ένα παράγοντα που απαξιώνει δημόσια και με ευκολία παράγοντες και αθλητές ομάδων της πόλης μας.
  6. Σεβόμαστε απόλυτα το Σύλλογο, τα μέλη και τους αθλητές του Γ.Σ.Κ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ, όπως και τα υπόλοιπα σωματεία, κάτι που έχουμε αποδείξει με τη στάση και τη συμπεριφορά μας, επί σειρά ετών.
  7. Με το Λασσάνη ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε φιλικά σωματεία και με κάθε διάθεση συνεργασίας και αλληλοβοήθειας, αρκεί οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν να έχουν συναίσθηση της ιστορίας του, αντίληψη της πραγματικότητας και πάνω απ’ όλα σεβασμό στους συνομιλητές τους.        

Το Δ.Σ.

Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Σχόλια