Απάντηση στον Σ.Φ. Κοζάνης: "Τα Λιοντάρια" Θανάσης Τέγος

Με έκπληξη διάβασα σήμερα το πρωί, ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης: "Τα Λιοντάρια", στην οποία εκφράζεται δυσαρέσκεια για τα ΜΜΕ και για τις δημοσιεύσεις στις οποίες προέβησαν μετά τον αγώνα Κοζάνη-Λάρισα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα. Εγώ φυσικά θα σχολιάσω το δικό μου ρεπορτάζ που έγραψα πως το όνειρο χάθηκε και η Λάρισα είναι πλέον τα μεγάλο "αφεντικό". Πού το παράξενο; Έτσι δεν είναι; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους…. Η Κοζάνη, έχασε, και ταυτόχρονα "ψαλιδιστήκαν"  (δυστυχώς) οι ελπίδες της για την άνοδο, καθώς έμεινε πίσω 8 βαθμούς.


Οι ομάδες έτσι είναι, κερδίσουν και χάνουν. Όταν γράφαμε δηλαδή ότι η Κοζάνη έχει  ελπίδες ανόδου, όλοι την Κυριακή στο γήπεδο  κ.α. τέτοια, γιατί δεν βρήκε κάνεις να μιλήσει. Γράφουμε αυτό που βλέπουμε. 
Όταν η ομάδα θα πάει καλά και θα κερδίζει, θα το γράφουμε. Όταν δεν πάει καλά και χάνει όχι από τη Λάρισα, αλλά από την Κολοπετινίτσα, πάλι θα γραφούμε αντίστοιχα. Απόδειξη, όσων γράφω, παλιότερα δημοσιεύματα δικά μου και αναρτήσεις στο fb που μιλούσαν με σχόλια "κολακευτικά" για την ομάδα μας, όταν είχε ικανοποιητική πορεία. Προχτές ηττήθηκε με 4-1. 
Τι έπρεπε να γράψουμε δηλαδή, ότι η Κοζάνη αδικήθηκε; Μα καλά γίνονται αυτά; Όταν χάνεις με ένα τέτοιο σκορ, δεν ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες… ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι. Κοιτάς το επόμενο παιχνίδι και προχωράς. 
Εσείς οι ίδιοι, άλλωστε αναφέρεται στην ανακοίνωση σας, πως πρόκειται για μια βαριά ήττα της Κοζάνης από τη Λάρισα. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι θέλετε να πείτε; Τι θέλετε να "χαϊδεύουμε αυτιά" Καλά είναι όλοι να γίνουμε μια "γροθιά" και να πάψουμε να τα βάζουμε, μια με τη διοίκηση, μια με τους δημοσιογράφους και μια με ότι άλλο…. 
Όπως και εσείς προφανώς αγαπητά "Λιοντάρια" αγαπάτε την ομάδα, έτσι και εμείς την αγαπάμε και θέλουμε να τη δούμε επιτέλους σε μια μεγαλύτερη κατηγορία και να μην τρέχουμε στις Βέροιες… και στις Θεσσαλονίκες…να δούμε, παιχνίδια ομάδων που παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Σε ότι αφορά τον κόσμο, αν ήταν 1.500 άτομα ή 2.000 όπως εσείς λέτε, αυτό λίγη σημασία έχει… Σημασία έχει ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι η προσέλευση του κόσμου θα είναι 150-200 άτομα. Εγώ προσωπικά ως Θανάσης Τέγος δεν έχω τίποτα με κανέναν. 
Ούτε με τα "Λιοντάρια", ούτε με τη διοίκηση. Έγραψα αυτό που είδα και που είδε όλος ο κόσμος. Ελπίζω αυτή η ανακοίνωσή σας να ήταν στα πλαίσια της "Πρωταπριλιάς"
και όχι της πραγματικότητας…

Σχόλια