Γ’ Εθνική: «Διαζύγιο» Καστοριάς με Αναγνωστόπουλο

Αναγνωστόπουλος Βασίλης 
Ελεύθερος από τους «γουναράδες» ο έμπειρος στόπερ και αρχηγός τους
Ανασύνταξη μετά την ήττα από τον Καμπανιακό και ενόψει της δύσκολης συνέχειας, χωρίς Αλεξανδρίδη-Μαντζάνα στη Λάρισα.
Τέλος εποχής για τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο στην Καστοριά.
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους «γουναράδες» και αποτελεί παρελθόν, ψάχνοντας ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 
Ο Αναγνωστόπουλος υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια την ακριτική ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, φορώντας και το περιβραχιόνιο του κάπτεν, ενώ η ανακοίνωση που εκδόθηκε τη Μ. Τρίτη αναφέρει: «Ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο  , τον ευχαριστεί για τη πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του!».
 Μετά από αυτή η εξέλιξη, η ομάδα ξεμένει στους στόπερ με τους Μπαϊρακτάρη, Σουμέλα και υπηρεσιακά τον Κεφάλα για τα πέντε τελευταία παιχνίδια.
Εξάλλου, η ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου δίνει την Μ. Τετάρτη φιλικό με επίλεκτους ερασιτέχνες του νομού, με το τεχνικό τιμ να αξιολογεί ενόψει της επόμενης μέρας αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Βεβαίως, εκείνο που αναμφίβολα «καίει» τους Καστοριανούς είναι η σωτηρία και η θετική αντίδραση, μετά την ήττα-σοκ από τον Καμπανιακό.

Οι «γουναράδες» ναι μεν είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά τους περιμένει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το επόμενο στη Λάρισα με την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Ο Λέτσιος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αλεξανδρίδη και Μαντζάνα, δύσκολα θα προλάβει ο Ποπζαφίροφ, ενώ πιθανότατα επανέρχονται οι Μουρζίδης και Τούλιος.


Σχόλια