Δόξα Ροδιανής: Ουπανοί VS Κατνοί

Οι Κατνοί νικητές στον αγώνα των παλαιμάχων της Ροδιανής
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο ο καθιερωμένος ετήσιος αγώνας των παλαιμάχων της Ροδιανής, με νικήτρια την ομάδα των ΚΑΤΝΩΝ
Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 3-3.
Στα πέναλτι, τα οποία εκτέλεσαν τα πιτσιρίκια των δυο ομάδων κάτω των 12 ετών, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Κατνών που λύγισε την αντίσταση των Ουπανών με σκορ 6-5.
Πολύ ωραίος αγώνας πάντως, με πάρα πολλές φάσεις, κάποια δυνατά μαρκαρίσματα, με πολλά και όμορφα γκολ, εκπληκτικές αποκρούσεις των δυο γκολκήπερ, και όπως πάντα με πολλά αστειάκια μεταξύ των παιχτών........
 Οι περίπου 50 φίλαθλοι που πήγαν  στο γήπεδο να δουν τους παλιούς ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ, αλλά και τα νέα ταλέντα της Ροδιανής, και  αυριανούς παίχτες της ομάδας το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους .!!!!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα των Ουπανών με γκολ του Σάκη Κ. Ρουσιάδη.

Το 1-1 για τους Κατνούς με πέναλτι ο Δημήτρης Π. Μανακίτσας.
Το 2-1 θα το κάνει ο Θωμάς Β. Μανακίτσας και το 3-1 ο Λάζος Χ. Δίντσικος.
Οι Κατνοί με δυο διαδοχικά γκολ των Γιώργου Ι. Καλημέρη και του Μανώλη Π. Καλημέρη θα φέρουν το ματς στα ίσια.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα των Ουπανών είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά ο διαιτητής Πέτρος Μιχαλόπουλος, καθυστερημένα, δεν μέτρησε το καταπληκτικό σε εκτεέεση γκολ, που πέτυχε ο  Γιώργος Δ. Μάστορας και έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι όπου η ομάδα των Κατνών ήταν πιο εύστοχη και κέρδισε με 6-5.!!!!!



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!!

Σχόλια