Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) : Αναμένονται εξελίξεις στην Κοζάνη - Στο... χείλος του γκρεμού η Καστοριά ...

Κοζάνη: Αναμένονται εξελίξεις  
τραυματίας ο Προβίδας 
 Με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση, δυο απουσίες (Στεργιόπουλος-Προβίδας) και τρεις επιστροφές (Η. Τσικόπουλος, Μαλούτας, Γ. Τσικόπουλος) πέφτει η αυλαία για τους ερυθρόλευκους την Τετάρτη εντός με τη Φιλιππιάδα, πριν γυρίσει η σελίδα.
Αντίστροφα μετρά η Κοζάνη για το φινάλε μιας σεζόν με σκαμπανεβάσματα.


Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου ολοκληρώνει την Τετάρτη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας εντός έδρας, σε μια αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερα βαθμολογικά κίνητρα για τις δυο ομάδες. Από τους ερυθρόλευκους θα λείψουν ο τραυματίας Προβίδας και ο τιμωρημένος Στεργιόπουλος, ενώ γυρνούν από τιμωρίες οι Η. Τσικόπουλος, Μαλούτας και Γ. Τσικόπουλος.

 Οι Κοζανίτες καλούνται να δώσουν συνέχεια στο εμφατικό 0-5 στην Κέρκυρα με τον Όλυμπο, για να κλείσουν θετικά τη χρονιά.
Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, ενώ με το πέρας του πρωταθλήματος θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το διοικητικό «αύριο». Ο πρόεδρος Αγάπιος Γαβριηλίδης αναμένεται να καλέσει γενική συνέλευση, ώστε να κάνει το φετινό απολογισμό και να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα.

 Συγκριτικά πάντως πιθανότερο φαίνεται να παραμείνει ο Γαβριηλίδης στο τιμόνι της Κοζάνης, κάτι που θα ήταν ακόμα πιο πιθανό αν δεν υπήρχαν οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου στο ματς με την Καστοριά.
 Πάντως, δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο ο Βασίλης Παπαδόπουλος και πιθανότατα θα υπάρξει αλλαγή στον κόουτς, την ώρα που ήδη δοκιμάζονται ορισμένοι νεαροί από ομάδες του τοπικού.

Στο... χείλος του γκρεμού η Καστοριά

Μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στον υποβιβασμένο Οδυσσέα Κορδελιού θέλει... ουσιαστικά η Καστοριά για να παραμείνει στην κατηγορία.
Η μάχη των μαχών πλησιάζει για την Καστοριά! Μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή στο +2 απ’ την Δόξα Πενταλόφου, όμως με δεδομένο ότι οι «κυανέρυθροι» θα έχουν θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας, σημαίνει πως οι «γουναράδες» θέλουν... ουσιαστικά μόνο νίκη απέναντι στον πληγωμένο και υποβιβασμένο Οδυσσέα Κορδελιού για να παραμείνουν στην κατηγορία.
Άλλωστε, σε πιθανή ισοβαθμία –με ισοπαλία Καστοριάς και νίκης Δόξας- υπερτερεί η δεύτερη. Ο Ανδρέας Λέτσιος έχει «πονοκεφάλους» να διαχειριστεί. Ο Τερεζίου που αποκόμισε θλάση στο προηγούμενο ματς δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ Τσαμασλίδης και Σολομωνίδης προπονήθηκαν ατομικά, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμοι και προβληματίζουν τον Έλληνα κόουτς. Επιστρέφει από τιμωρία ο Σαραφιανός.

Οι «σφυρίχτρες» της 30ης αγωνιστικής
Την Δευτέρα (19/5) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της εμβόλιμης 30ης αγωνιστικής και τελευταίας του 2ου ομίλου. Αναλυτικά:

Δόξα Κρανούλας - Πυρσός Γρεβενών
Τίκας, Βαφειάδης, Δίπλαρης (Καρδίτσας)
Οδυσσέας Κορδελιού - Καστοριά
Τερετίδης, Λάζαρης, Βάντσης (Καβάλας)
Δόξα Πενταλόφου - Όλυμπος Κέρκυρας
Γκουγκούδης, Ζιγκερίδης, Καμπούρης (Σερρών)
Πρέβεζα - Καμπανιακός
Πάνος, Στεφούλης (Γρεβενών), Παπαδημητρίου (Ηπείρου)
Κοζάνη – Εθνικός Φιλιππιάδας
Βλιώρας, Μάνος, Ζάχος (Λάρισας)
ΑΟ Κάστωρ – ΑΕΛ
Κατής, Δημόπουλος (Φλώρινας), Ιωαννίδης (Κοζάνης)
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Θεσπρωτός
Λάμπρου, Πριόνας (Εύβοιας), Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)

Σχόλια