Ημερίδα για τη σύγχρονη προπονητική ποδοσφαίρου, διοργάνωσε στην Κοζάνη, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης

Ημερίδα με θέμα:  «τη σύγχρονη προπονητική ποδοσφαίρου, διοργάνωσε σήμερα  Σάββατο 10 Μαΐου στην Αίθουσα: «Φίλιππος», ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 
Την ημερίδα παρακολούθησαν προπονητές, παράγοντες, αλλά και ποδοσφαιριστές, της περιοχής μας, ενώ έκαναν εισηγήσεις αξιόλογοι προπονητές του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπως οι Σάκης Τσιώλης και Γιώργος Χατζάρας.
Ειδικότερα μετά τον χαιρετισμό του προέδρου των προπονητών Κοζάνης κ. Γιώργου Παπακώστα, ο προπονητής της Εθνικής Κ. 15, Θόδωρος Ελευθεριάδης 
αναφέρθηκε στις: «Αναπτυξιακές Ηλικίες», ενώ λίγο αργότερα ο κ. Χατζάρας μίλησε για τα: «Δυνατά και αδύνατα σημεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο». Αφού ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα ο Εργοφυσιολόγος από την περιοχή μας, κ. Αντώνης Γρηγοριάδης έκανε τη δική του εισήγηση, που είχε να κάνει με την «Προπονητική στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο». Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρήστος Χασιώτης προπονητής UEFA Α΄ που μίλησε για την: «Ανάλυση Παιχνιδιού». 
Εισηγήσεις έπειτα έκαναν οι Σάκης Τσιώλης για το: «Σύστημα και την τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», καθώς επίσης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Chris Shoenmaker για την: «φιλοσοφία προπόνησης τερματοφυλάκων». Να σημειωθεί ότι το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης θα γίνει από τους Σάκη Τσιώλη, Chris Shoenmaker και Θόδωρο Ελευθεριάδη,  πρακτική επίδειξη.

Θανάσης Τέγος  


φωτορεπορτάζ: 

Σχόλια