Τι «παίζει» στο δεύτερο όμιλο

Ο πρωταθλητής (ΑΕΛ) γνωστός, οι επτά που έχουν ήδη πέσει γνωστοί και το μόνο που απομένει είναι το ποιος θα είναι ο 8ος που θα πάει στα τοπικά.
Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η Γ’ Εθνική και μόνο ανοιχτό «μέτωπο» στον δεύτερο όμιλο είναι ο τελευταίος της «παρέας» που θα υποβιβαστεί στο τοπικό.
Η ΑΕΛ είναι εδώ και καιρό πρωταθλήτρια, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδό της. Άλλες έξι ομάδες έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους με την κατηγορία, με τον Πυρσό Γρεβενών να είναι ο τελευταίος που το πέτυχε την περασμένη Τετάρτη.
Άλλοι επτά σύλλογοι έχουν ήδη «αποχαιρετήσει». Πρόκειται για τους Οδυσσέα Κορδελιού, Δόξα Κρανούλα, ΠΑΣ Πρέβεζας, Κάστορα, Κεραυνό Θεσπρωτικού, Όλυμπο Κέρκυρας και Τηλυκράτη (είχε αποβληθεί).
Η μόνη εκκρεμότητα είναι στο ποια απ’ τις Καστοριά και Δόξα Πενταλόφου θα σώσει την παρτίδα στο φινάλε και θα σωθεί με την άλλη να υποβιβάζεται. Οι «γουναράδες» είναι στο +2 αυτή τη στιγμή και αντιμετωπίζουν τον Οδυσσέα Κορδελιού την Τετάρτη. Η Καστοριά αν νικήσει, μένει στην κατηγορία ότι και να γίνει. Αν έρθει ισοπαλία ή χάσει και η Δόξα την ίδια ώρα κερδίσει, τότε η δεύτερη θα είναι αυτή που θα σωθεί, αφού υπερτερεί και στην ισοβαθμία.

Βαθμολογία
1. ΑΕΛ 70β.
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 58β.
3. Καμπανιακός 52β.
4. Εθνικός Φιλιππιάδας 52β.
5. Θεσπρωτός 51β.
6. Κοζάνη 51β.
7. Πυρσός Γρεβενών 49β.
8. Καστοριά 48β.
9. Δόξα Πενταλόφου 46β.
10. Οδυσσέας Κορδελιού 44β.
11. Δόξα Κρανούλας 37β.
12. ΠΑΣ Πρέβεζας 30β.
13. Κάστορας 24β.
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού 20β.
15. Όλυμπος Κέρκυρας 17β.

16. Τηλυκράτης -6 (έχει αποβληθεί)

Σχόλια

  1. Ο Πυρσος θελει τουλλαχιστον εναν βαθμο για να σωθει και τυπικα.

    Ο Πενταλοφος λογικα θα πρεπει να ταξει πολλα πραγματα στο Κορδελιο για να εχουμε σασπενς μεχρι το τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.