Εορδαϊκή Δύναμη : Σάρωσε τα μετάλλια στην Κω και τώρα ετοιμάζεται για την πρόκληση στην Τυνησία

Ακόμη και οι πιο ηχηροί χαρακτηρισμοί στέκουν λίγοι για να περιγράψουν τον άθλο που έφερε σε πέρας η ομάδα τουTaekwondo Χρίστου Χριστίδη , Εορδαϊκή Δύναμη.
Με τέσσερις αθλήτριες ο Σύλλογος κατέβηκε στην Κω προκειμένου να λάβει μέρος στο«G1 Greece Open Ranking Tournament Kos I»το αποτέλεσμα; Τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές.
Και ενώ δεν έχει κοπάσει η επιτυχία αυτή, σε λίγες ημέρες η Γραμματική Χριστίδου αναχωρεί για Τυνησία προκειμένου να λάβει μέρος στο 4  Ιnternational G1 Tunisia taekwondo  tournament με σκοπό άλλη μια διεθνή διάκριση. Η αθλήτρια αναχωρεί την Τετάρτη καθώς το τουρνουά ανοίγει την αυλαία του στις 9 του Μάη.
Σε ότι αφορά το  G1 Greece Open Ranking Tournament Kos I η Τριανταφυλλιά Σάκου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Πολυχρονια Πυριτζαους και η .Ειρήνη Γκανιδου ενώ το χάλκινο μετάλλιο απέσπασε η Γραμματική Χριστίδου.

Το Δ.Σ. της Εορδαϊκής Δύναμης συγχαίρει προπονητικό τιμ και τους αθλητές και εύχεται καλή επιτυχία στην Γραμματική Χριστίδου.

Σχόλια