ΣΦ Κοζάνης "Τα Λιοντάρια": “Εμείς σε μεγαλώνουμε κι άλλοι σε μικραίνουν …”

Το πανό του συνδέσμου μας στον χθεσινό αγώνα με την Φιλιππιάδα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην διοίκηση πως το έργο της φέτος αλλά και τα τελευταία χρόνια κρίνεται άκρως αποτυχημένο.
Ζητάμε αλλαγές σε όλους τους τομείς ακόμα και στην διοίκηση για να δούμε αυτή την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.


Αναμένουμε εξελίξεις στα διοικητικά και στις μεταγραφές και υπενθυμίζουμε πως με τα ψέματα θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους. Ευχαριστούμε όσους ποδοσφαιριστές φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας φέτος και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω απ' όλα, ευχόμενοι για κάποιους από αυτούς να συνεχίσουν να φοράν την φανέλα της Κοζάνης.

Ο σύνδεσμός μας και σύνδεσμος όλων των Κοζανιτών θα ανανεώσει το ραντεβού του σύντομα για να αποφασιστούν διάφορα πράγματα για τη νέα χρονιά και θα παίρνει θέση για κάθε εξέλιξη που θα υπάρξει για την ομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Για την ιστορία η ομάδα μας κέρδισε 4-1 τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τερμάτισε στην 4η θέση που της έδωσε μια άνετη παραμονή αλλά ταυτόχρονα την αφήνει πολλές θέσεις μακριά από τον αρχικό της στόχο.

Σχόλια