Φ.Σ Μακεδονικός Κοζάνης: Προσέλαβε νέο προπονητή

 Πρόωρο τέλος για  Τζηκαλιό - Αναλαμβάνει ο Καραθανάσης 
Η απόφαση της ΕΠΟ που τίθεται σε ισχύ από την νέα σεζόν  και υποχρεώνει τις ομάδες  του  Α΄τοπικού να έχουν στο πάγκο  μόνο προπονητές με δίπλωμα  από ΟΥΕΦΑ Β΄και πάνω  έφερε αναπροσαρμογές στα σχέδια των ομάδων.
Ο Μακεδονικός  Κοζάνης που πριν λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει με τον φιλόδοξο   Σάκη Τζηκαλιό για να είναι προπονητής τη νέα σεζόν, υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί  γρήγορα με την απόφαση της ΕΠΟ.

 Ο Σάκης Τζηκαλιός μπορεί να είναι γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι κάτοχος του διπλώματος ΟΥΕΦΑ  Β΄πράγμα που ανάγκασε τους υπεύθυνους του Μακεδονικού να τον αντικαταστήσει.

  Ο Δημήτρης  Καραθανάσης στο τιμόνι 
Την Κυριακή  το βράδυ μετά από συνάντηση του Δ.Σ του Μακεδονικού Κοζάνης  με τον πολύπειρο τεχνικό , κάτοχο του ΟΥΕΦΑ Β΄, Τάκη Καραθανάση ,οι δύο πλευρές   δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια  αφού ήταν έκδηλη η θέληση  τους  για συνεργασία τη νέα αγωνιστική χρονιά  

Ο Καραθανάσης πέρσι οδήγησε με επιτυχία  τον Αλιάκμων.
Η ομάδα της Αιανής  πήρε το πρωτάθλημα   στον Α΄όμιλο της Β΄κατηγορίας  και ο Τάκης Καραθανάσης  ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην Α΄κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.  
Ομάδες που διετέλεσε ως προπονητής  : Ηρακλής Μεταμόρφωσης, ΑΕ Κοζάνης, Κοζάνη, Άνω Κώμη, Βέρμιο  Καρυοχωρίου, Βατερό και Αιανή

Ο κ. Καραθανάσης θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον πρώην προπονητή κ. Παπακώστα για να ενημερωθεί για το ρόστερ του Μακεδονικού.
Επίσης ο νέος τεχνικός του Μακεδονικού θα  συναντηθεί   και με τους δύο γυμναστές- ποδοσφαιριστές της ομάδας Αργυρόπουλο και Ζαχαριάδη για να συζητήσουν θέματα εκγύμνασης της ομάδας μέσα στη χρονιά. 

Έγινε γνωστό πως μόνο για την περίοδο της προετοιμασίας η οποία θα αρχίσει  στις 28 Ιουλίου   και για το λόγο που οι δύο προαναφερθέντες γυμναστές θα γυμνάζονται με την ομάδα , την εκγύμναση των παικτών θα αναλάβει ο Βασίλης Καραθανάσης. 

Οι πρώτες δηλώσεις  του Καραθανάση 
 Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Μακεδονικού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, είναι τιμή μου . Στόχος μας είναι να  δημιουργηθεί μια ομάδα, που θα την απολαύσουν όλοι , αλλά και να προωθήσουμε τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία.
Η δική μου δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο και εκεί πρέπει να καταθέσω το έργο μου» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του έμπειρου  τεχνικού.

 Ο κ. Τζηκαλιός ,που το πέρασμα του από τον Μακεδονικό ήταν αστραπιαίο λόγω των  αλλαγών της ΕΠΟ, είναι πολύ πιθανό  να αναλάβει κάποιο τμήμα της ακαδημίας του Μακεδονικού.

Σχόλια