Στα άκρα η «κόντρα» για τα διπλώματα - Στην… αντεπίθεση ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης!

Μέχρι τα… άκρα φαίνεται ότι θα φτάσει φέτος ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, σχετικά με το θέμα των μη πτυχιούχων προπονητών, αλλά και αυτών που δεν έχουν το απαραίτητο πτυχίο για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα τους, τη νέα αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ!


Σύμφωνα με πληροφορίες του pamebala.gr, την ερχόμενη Τετάρτη, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΣΜ όπου έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο, στον οποίον θα κοινοποιήσει την απόφαση του Συνδέσμου να "κυνηγήσει" την… παρανομία και να επιβάλλει τους κανονισμούς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με τις υποχρεώσεις των προπονητών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σύνδεσμος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται συνέχεια στα γήπεδα όπου θα αγωνίζονται ομάδες με προπονητές που δεν τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα καταγγέλλει κατευθείαν στην ΕΠΟ το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κατευθείαν κυρώσεις από την Ομοσπονδία.

Επίσης, θα απαιτήσει από τους προπονητές που έχουν δίπλωμα αλλά όχι το απαραίτητο για την κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα τους, αν θέλουν να δηλώνονται ως εκπρόσωποι της διοίκησης στον πάγκο, να καταθέσουν το δίπλωμά τους στην ΕΠΟ, όπως ορίζει ο κανονισμός.


Απ' ότι φαίνεται, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, φαίνεται διατεθειμένος ακόμη και να "συγκρουστεί" τόσο με την ΕΠΣΜ, όσο και με σωματεία και προπονητές, για να τηρηθεί στο απόλυτο η νομιμότητα…

Κώστας Σπυράκης 

Σχόλια