Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από τη «Διαβητική Πορεία»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πάρα πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα  αγώνας  μπάσκετ, μεταξύ των βετεράνων γυναικών Πτολεμαΐδας και των βετεράνων γυναικών Θεσσαλονίκης. Ένα παιχνίδι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Κοζάνης «Διαβητική Πορεία» στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας.

Με γνώμονα πάντα την ενημέρωση, την κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και την εξωστρέφεια των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, ο σύλλογός προχώρησε στην διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο «Ειδικό εργαστήρι Πτολεμαΐδας» (Κτίριο Βούλγαρη).
Ο σύλλογος τόνισε πως: «Ως Σύλλογος Διαβητικών γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας λόγω της δυσμενούς οικονομικής περιόδου που διανύουμε αλλά και λόγω λοιπών κοινωνικών προβλημάτων, αποφασίσαμε να δώσουμε και εμείς από την πλευρά μας ένα χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και είδε παλιές δόξες του γυναικείου μπάσκετ να προσφέρουν όμορφο θέαμα και στο τέλος δικαιολογημένα κέρδισαν το χειροκρότημα.
Φυσικά το παιχνίδι ήταν χωρίς σκοπιμότητες με τις παίκτριες να πειράζουν ή μια την άλλη με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι πάρα πολύ ευχάριστο.

Ακόμα πρέπει να τονιστεί ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα που απάρτισε την σπουδαία ομάδα του Απόλλων (Κυρκοπούλου, Καραμπατζάκη, Παπαδημητρίου, Τσακμάκη και Μπαταούλα Ε.) έγινε χαμός. Ακόμα αξιοσημείωτο είναι ότι στο αγώνα πήρε μέρος και η πολύ σπουδαία αθλήτρια Εβίνα Μάλτση που ακόμα κάνει καριέρα στο εξωτερικό.
Για την ιστορία τον αγώνα διετήτευσαν οι Χ΄΄ Παναγιωτίδης- Γλούφτσης και τα 10λεπτα ήταν :6-15, 29-28, 52-43 και 66-56.

Οι συνθέσεις ήταν :

Βετεράνες Πτολεμαΐδας: Μπαταούλα Θ., Παπαδημητρίου, Καραμπατζάκη, Τσακμάκη, Καραδήμα, Τοκμάκη, Σαπνάρα, Κυρκοπούλου, Παπαχατζή, Πιστικούδη, Λεγνίδου Α., Μπούσδα, Καραμιχαηλίδου, Καραγιαννάκη, Σταματιάδου, Λεγνίδου Μ., Τζιόγκο, Μπαταούλα Ε.

Βετεράνες Θεσσαλονίκης: Διαβολεμένου, Πεταχτή, Σταυρίδου, Παπαγεωργίου. Τόσκα, Δεβετζόγλου, Αυθεντοπούλου, Βαγιάνη, Χαλκίδου, Γραβάνη, Ευθυμιάδου, Μάλτση, Νεολιάνη.



e-ptolemeos.gr

Σχόλια