Θύελλα Φιλώτα: «Αντίο» από Έμερσον

Αποχωρεί από τη Θύελλα ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που είχε πόστο στις ακαδημίες και μετά από μια δεκαετία περίπου στην Ελλάδα γυρνά στην πατρίδα του για μόνιμη εγκατάσταση.

Μετά την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Παπανώτα, μπαίνει σε εφαρμογή ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νεοφώτιστη Θύελλα Φιλώτα. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις σε μεταγραφικά και ανανεώσεις, αλλά και αποδεσμεύσεις, με τον Έμερσον Ντε Σόουζα να ανοίγει πρώτος τον χορό των αποχωρήσεων.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που είχε «ριζώσει» στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, παίζοντας σε αρκετές ομάδες, αποχαιρέτησε και φεύγει για μόνιμη εγκατάσταση στην πατρίδα του. Ο Έμερσον (φωτό) διατελούσε χρέη προπονητή και στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Φλώρινας και στήθηκε προς τιμήν του μια μίνι γιορτή την Πέμπτη.

Σχόλια

  1. Καλό σου Ταξίδι και καλή τύχη, φίλε Έμερσον ήσουν πραγματικά σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου της περιοχής μας αλλά και της κοινωνίας μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.