Με το "ΤΑΝΚ" στη Σούπερ Λιγκ η Νίκη Βόλου

«Θέλω να ζήσω το όνειρο της Σούπερ Λιγκ. Κάτι που περίμενα χρόνια. Θέλω να μείνω στην Νίκη, είναι προτεραιότητά μου» είχε δηλώσει ο Χρήστος Τζιώρας μία μέρα μετά τη φιέστα ανόδου της 1ης Ιουνίου. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 26χρονος επιθετικός που έβαλε στα δίχτυα τις αντίπαλες άμυνες, θα αποτελέσει και στη Σούπερ Λιγκ το βαρύ πυροβολικό της Νίκης Βόλου.


Η διοίκηση των κυανολεύκων, αν και μπήκε στο δίλλημα Τζιώρας ή Αποστολίδης,
κατέληξε πως δεν θέλει να χαλάσει το επιτυχημένο, επιθετικό δίδυμο Ανιέτε – Τζιώρα. Στο «ΤΑΝΚ» της βολιώτικης ομάδας δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, βγάζοντας το ίδιο πάθος, την ίδια ποιότητα και την ίδια αγωνιστικότητα της φετινής χρονιάς, στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Χρήστος Τζιώρας ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της φετινής Νίκης, κερδίζοντας στην εμπιστοσύνη και των τριών προπονητών που κάθισαν στον πάγκο των πρωταθλητών. Από τα πρώτα φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο δυναμικός φορ των κυανόλευκων έδειξε πως μέσα από τη δουλειά, τη συνεχή βελτίωση, την ταπεινότητα και τον ποδοσφαιρικο εγωϊσμό, θα έπαιρνε τη φανέλα του βασικού επιθετικού της ομάδας, σπίτι του, όπως και έκανε. Μαζί με τον Αντόνιο Ανιέτε αποτέλεσαν ένα φονικό δίδυμο εκτελώντας τις αντίπαλες άμυνες πότε και οι δύο μαζί και πότε ένας ένας.


Το γκολ στο ΕΑΚ έκανε το «ΤΑΝΚ» της Νίκης Βόλου σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο Χρήστος Τζιώρας θα μετακόμιζε σε άλλον σύλλογο. Έτσι η φετινή αιχμή του δόρατος των πρωταθλητών θα συνεχίσει και του χρόνου, εκτός απροόπτου, στη Σούπερ Λιγκ να φορά τη φανέλα με τον γαλάζιο άγγελο στο στήθος.


Σχόλια