Μεγάλη επιτυχία : Ο Λαμπίρης στον Παναθηναϊκό (Κ20) ... οδεύει προς Απήλιον ...?

Μεγάλη προσωπική αλλά και της ακαδημίας του Μακεδονικού η επικείμενη μεταγραφή του Θοδωρή Λαμπίρη στον Παναθηναικό . Τις επόμενες ημέρες η επαφή των δύο ομάδων για την οριστική συμφωνία και για να πέσουν οι υπογραφές Σε μεταγραφική ενίσχυση έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για το τμήμα της ομάδας Νέων ενόψει της φετινής χρονιάς και με βλέμμα πάντα και στο μέλλον.
Συγκεκριμένα το τριφύλλι όπως είναι σε θέση να γνωρίζουμε έχει εντάξει στο δυναμικό του τον Θοδωρή Λαμπίρη από τον Μακεδονικό Κοζάνης με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να προπονείται εδώ και μέρες με την ομάδα Νέων ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό φιλικό με την πρώτη ομάδα.

Ταλέντο από την Κοζάνη
Ο Θοδωρής Λαμπίρης αγωνίζεται στην θέση του γκολκίπερ και θα αποκτηθεί από τον Μακεδονικό Κοζάνης. Ξεκίνησε από πολύ μικρός από τις ακαδημίες του Μακεδονικού κι από τότε είχε δείξει τις ικανότητές του . Ο νεαρός κίπερ ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου 1997 ήταν μέλος της ΕΠΣ Κοζάνης που έφτασε μέχρι τους τελικούς του Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Στο τριφύλλι μάλιστα τον είχαν τσεκάρει στην διάρκεια της χρονιάς δυο φορές καθώς είχε έρθει στο Κορωπί για προπονήσεις μαζί με τους έτερους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.
Ο Λαμπίρης έπεισε τον προπονητή τερματοφυλάκων για τις ικανότητες του και αυτός εισηγήθηκε την απόκτηση του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μετακομίζει από την Κοζάνη στο Απήλιον.

Σχόλια