Τα Λουλάθκα κατέκτησαν το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου Σιάτιστας «Δημήτριος Σαλαγκιώτης» (φωτο)

Έπεσε η αυλαία στο 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου Σιάτιστας «Δημήτριος Σαλαγκιώτης το Σάββατο 12 Απριλίου.
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Λουλάθκα, που κέρδισε στον τελικό τους Coca Nostra με σκορ  2-0.
Πριν από την εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Δημήτρη Σαλαγκιώτη, από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Γιάννη Πολύζο.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου ο νεαρός Λάζαρος Βαξεβάνος από τη Γαλατινή, έδειξε το ταλέντο του στο free style football, αποσπώντας το χειροκρότημα από το κοινό.
Τις απονομές μετά τη λήξη του αγώνα έκαναν η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Στεργίου καθώς και μέλη της οργανωτικής επιτροπής.
Η οργανωτική επιτροπή συγχαίρει τους πρωταθλητές και ευχαριστεί και τις 9 ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Βοΐου για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τους χορηγούς της διοργάνωσης Magic sport Γράβας και Κυβρακίδη για την δωρεά στις μπάλες ποδοσφαίρου, τους εθελοντές διαιτητές και κάθε εθελοντή που βοήθησε να οργανωθεί και να ολοκληρωθεί σε χρόνο ρεκόρ η φετινή εκδήλωση, καθώς και το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.
Ελπίζουμε πως η επόμενη διοργάνωση θα είναι ακόμα καλύτερη, και καλούμε τη νέα Δημοτική Αρχή να την θέσει υπό την αιγίδα της, υποσχόμενοι πως θα είμαστε εκεί και πάλι ως εθελοντές για να βοηθήσουμε στην επιτυχία της.








Για την Οργανωτική επιτροπή
Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Γιάννης Πολύζος              Βασίλης Σαμαράς

Σχόλια